" Toen Emma hoorde dat ze Gel-a-Peel mocht testen, blonken haar oogjes. " Ze kreeg 2 sets om eigen creaties te ontwerpen. Emma kre...

"Oh, dat is kei leuk"

"Toen Emma hoorde dat ze Gel-a-Peel mocht testen, blonken haar oogjes." Ze kreeg 2 sets om eigen creaties te ontwerpen. Emma kreeg een Starter Kit én een Gel-a-Peel Accesoires 3 Pack. Leuke kleuren, veel mogelijkheden en veel fun?

"Het ziet er op het eerste zicht echt leuk uit. Voor we gingen starten, namen we een kijkje op internet. We zochten filmpjes van mensen die het al gedaan hadden. Toen gingen we het zelf proberen. Het materiaal ziet er allemaal mooi uit en het is netjes en duidelijk uitgelegd", vertelt mama Els.


Met Gel-a-Peel kan je modieuze sierraden en lifestyle-accessoires maken in allerlei kleuren. 

"Op het filmpje dat we zagen, was de pasta in de tube verhard, maar dat was bij ons niet zo.
De tubes gebruiksklaar maken ging erg makkelijk, zonder knoeien. Ook de tubes gebruiken ging erg vlot. Emma zei de hele tijd “oh, dat is kei leuk”.""Wat jammer is, is dat je eigenlijk maar een klein velletje hebt. Wij hadden gelukkig 2 kleine velletjes, omdat we 2 dozen hadden."


"Emma probeerde eerst de 4 basisvormen. Daarna ging ze aan de slag om 4 armbandjes te maken. Het was wachten tot de volgende dag om het resultaat te zien. Dat was een beetje teleurstellend. De basisvormen waren goed gelukt, de armbandjes niet. We wisten wel wat we fout gedaan hadden, dus gingen we een tweede keer aan de slag. Ook dan was het nog wat trial-and-error. Maar uiteindelijk was het resultaat al veel beter dan ervoor."


"De opkuis van het knutselen is makkelijk. Niet onbelangrijk, vind ik. De tubes zijn moeilijker te gebruiken als er al pasta uit is, maar daar vonden we iets op: we gebruikten een clip om de tube te blokkeren. Zo ging het terug makkelijk.""Emma is heel enthousiast en extra Gel-a-peel tubes staan hier alvast op het Sintlijstje. Ik vind het super om haar zo enthousiast bezig te zien, al vraag ik me af hoe snel ze de interesse in de armbandjes zal verliezen", zegt Els.


De adviesverkoopprijs voor de Starter Kit bedraagt € 7,99 en voor de Accessoires 3 Pack € 18,99. 


Meer weten?
http://www.gel-a-peel.com/
Check Gel-a-Peel op Instagram via Gelapeelnl of #gelapeelnl