De Mammae Comfort is een hoogwaardige seamless zwangerschap en -borstvoedingsbeha zonder beugel maar met voldoende ondersteuning zelfs TIJDE...

Proefkonijn gezocht: Mammae Comfort Scarabee beha

De Mammae Comfort is een hoogwaardige seamless zwangerschap en -borstvoedingsbeha zonder beugel maar met voldoende ondersteuning zelfs TIJDENS het voeden. Hierdoor ook geschikt voor grotere maten. Aan deze beha is jarenlang research en ontwikkeling vooraf gegaan. De Mammae Comfort is klaar voor de grote Getest op kinderen-test. Ben jij er ook klaar voor?

In tegenstelling tot andere seamless beha’s bestaat de Mammae Comfort beha uit twee beha’s die op een vernuftige manier zijn samengevoegd. Deze constructie vervangt de beugel en zorgt voor een extra ondersteuning van de borst. Door deze binnenbeha is er ook  nog voldoende steun TIJDENS het voeden (in tegenstelling tot andere seamless beha’s).


De ingenieuze binnencup zorgt ervoor dat je handenvrij kan kolven en dat het tepelhoedje blijft zitten. Het elastische en superzachte oog kan aangepast worden aan elke tepelstand waardoor je discreet kan voeden.  Geen enkele andere seamless beha heeft dit.

Enkele voordelen op een rijtje:
* optimale pasvorm
* groeit mee tijdens de zwangerschap en borstvoeding
* aanpasbaar aan ieders lichaam door verstelbare schouderbandjes en extra haakjes in rug
* comfortabel

* geen beugel, ideaal voor ’s nachts om de borstkompressen op de plaats te houden en om mee te nemen naar het ziekenhuis
* de zachte band volgt de ronding van een hoogzittende zwangere buik
* voelt aan als een tweede huid.Getest op kinderen zkt een mama om de Mammae Comfort uit te testen. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel waarom jij borstvoeding geeft/zal geven.


Meer weten?
https://www.mammae.be/nl/collectie/borstvoedingsbeha

Foto's?
Mammae