Het perfecte recept voor een dagje herfstvakantie: bezoek de Spiekpietjes in Fort Napoleon in Oostende. Trek later op de dag richting stad v...

Er Was Eens een perfecte vakantie in Oostende

Het perfecte recept voor een dagje herfstvakantie: bezoek de Spiekpietjes in Fort Napoleon in Oostende. Trek later op de dag richting stad voor een sprookjesachtige ervaring op 'Er Was Eens' of om de Oktoberfoor onveilig te maken!

Fort Napoleon was vorig jaar dé favoriete verstopplek van de Spiekpietjes. Ook weer deze winter verhuizen De Spiekpietjes naar Fort Napoleon. Verwacht je terug aan een luisterverhaal met levensgrote platen en een leuke knutselhoek. In de kelders van het Fort Napoleon leg je, op een spectaculair parcours, een heus pietenexamen af. Slaag je in alle opdrachten, dan ga je naar huis met een echt pietendiploma.

De Spiekpietjes expo
28.10.17 – 06.12.17
Fort Napoleon


 
Er was eens… een groen park in hartje Oostende. De sprookjeswereld aan de Kust wordt dit najaar speciaal voor de allerkleinsten met nog een extra vleug magie uitgedost! Geniet van diverse acts, theatervoorstellingen, workshops en spannende verhalen in het magische Leopoldpark. Alle activiteiten zijn gratis! Aanrader: op dinsdag 31 oktober geniet je van een ware nocturne tot 20 uur!


Er was eens …
28.10.17 – 02.11.17
Elke dag van 14:00 tot 18:00
Leopoldpark


 
Naar jaarlijkse gewoonte verlicht de Oktoberfoor dit najaar opnieuw vier Oostendse pleinen. Tot zondag 5 november nodigt de Stad aan Zee je uit om de kleurrijkste kermis van Vlaanderen te ontdekken. Gil het uit van plezier op één van de 75 duizelingwekkende kermisattracties, proef allerlei zalige zoetigheden of kom griezelen tijdens de Halloween-avond!


Oktoberfoor
06.10.17 - 5.11.17
binnenstad 
Meer weten?
visitoostende.be 

Foto's?
Oostende