Wie zoekt naar een dagje uit tijdens de herfstvakantie kan in Technopolis terecht voor een bijzondere ontmoeting met de natuur. Regenlaarze...

De natuur gaat digitaal in Technopolis!


Wie zoekt naar een dagje uit tijdens de herfstvakantie kan in Technopolis terecht voor een bijzondere ontmoeting met de natuur. Regenlaarzen of verrekijker zijn niet nodig, want voortaan beleef je er de natuur digitaal.

Via een reeks gloednieuwe opstellingen ga je op virtuele vogelsafari door het Zwin en breng je via augmented reality padden, zeehonden en vleermuizen in veiligheid. Tot slot leer je als de beste dieren imiteren. Wie in dit laatste uitblinkt, kan bovendien € 250 winnen voor een verblijf in B&B Hippo-Droom.

Een andere blik op de natuur krijg je in de wetenschapsshow “Een half uur natuur”, waar enkele natuurmysteries op spectaculaire manier, en met het nodige showgehalte, worden onthuld. De creatieveling die graag de handen uit de mouwen steekt kan terecht in het Atelier van Technopolis voor een reeks workshops ge├»nspireerd door de herfst. Zo bouw je een houten blad om naar een doodle bot, tracht je een groot kinetisch kunstwerk met bladeren in evenwicht te brengen of laser en graveer je je eigen herfstbladeren.
Technopolis is alle dagen tijdens de herfstvakantie open van 9u30 tot 17 uur, ook zon- en feestdagen.

Interessant voor de herfstvakantie:
* Herfstworkshops Atelier
Bouw een houten blad om naar een doodlbe bot, tracht ons kinetisch kunstwerk met bladeren in balans te brengen of graveer of laser je eigen herfstblad!

* 10% korting in de shop
Tijdens de herfstvakantie krijg je in ruil voor je oude speelgoed (niet op batterijen) een kortingsbon van 10% bij een aankoop van min. € 35. Je oude speelgoed wordt geschonken aan de Sint-Vincentiusvereniging.

* Een half uur natuur
De komst van de herfst brengt altijd heel wat veranderingen met zich mee. Tijdens deze show ontdek je de wetenschap achter allerlei bijzondere natuurverschijnselen.

Meer weten?
www.technopolis.be

Foto's?
Technopolis