Gisteren vond de Belgische première van de avontuurlijke animatiefilm De Kleine Vampier plaats in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. De ...

De Kleine Vampier

Gisteren vond de Belgische première van de avontuurlijke animatiefilm De Kleine Vampier plaats in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. De Kleine Vampier speelt vanaf woensdag 25 oktober in de Belgische bioscopen, dé perfecte Halloween-film voor de herfstvakantie dus.


Anton houdt van griezelen en verslindt boeken over vampiers. Hij weet alles over deze wezens met hun witte gezichten, rode ogen en scherpe hoektanden. Als hij er onverwacht één tegenkomt, is deze toch heel anders dan hij dacht en maakt zijn angst al gauw plaats voor nieuwsgierigheid. De kleine vampier Rudolph is namelijk stoer, aardig en vooral ongevaarlijk. Samen met Anton vliegt hij erop uit om zijn hele vampierfamilie te redden uit de handen van de vampierjagers.

 
Sven De Ridder (De Nachtwacht, K3 Dierenhotel, …) en Juan Gerlo (Ghost Rockers) vertolken de stemmen van de gemene vampierenjagers in De Kleine Vampier.

Bekijk hier de trailer.


Meer weten?
https://kinepolis.be/nl/films/de-kleine-vampier-0

Foto's?

eOne Belgium