Vorig jaar bezorgden we Lore en Emma een griezelig avondfeestje met de griezel-sleepover-koffer van de Feestreddertjes. Halloween was nog no...

Beetje uit de comfortzone

Vorig jaar bezorgden we Lore en Emma een griezelig avondfeestje met de griezel-sleepover-koffer van de Feestreddertjes. Halloween was nog nooit zo leuk. Klaar om te griezelen?


Lore en Emma zijn zot van thema-avonden. "Voor Emma een beetje uit haar comfortzone, want deze keer ging het om griezelen. En laat dat nu net iets zijn waarvoor ze een klein hartje heeft. Lore was helemaal in haar nopjes", vertelt mama Els.De Feestreddertjes' bezorgden de meisjes een themakoffer, want dat is één van hun specialiteiten. "De griezelkoffer was nog maar net aangekomen en de meisjes zaten er al in te piepen. Met grote nieuwsgierigheid en met veel enthousiasme werd alles bekeken en uitgetest.""Onze volgende missie: alles versieren met de vele spulletjes. Terwijl de meisjes zich daarmee bezig hielden, nam ik een kijkje in het draaiboek. Heel tof samengesteld en alles duidelijk uitgelegd. Echt een goede leidraad om er een geslaagd kinderfeestje van te maken."

"Toen het begon te schemeren, werd het natuurlijk nog toffer: alles zag er nog een tikkeltje enger uit en het was tijd voor… Atmosfear! AtmosFear is niet zomaar een bordspel. Het is een spel van bedrevenheid, tactiek en spanning in een race tegen de klok. Stop de DVD in de speler, zet hem aan en het spel is begonnen. De klok op het beeldscherm geeft exact 49 minuten aan. Dit is de tijd die je krijgt om zes verschillende sleutels te verzamelen en naar het midden van het speelbord te racen om daar je grootste angst onder ogen te zien. Lukt dit binnen de tijd, dan heb je gewonnen. Klinkt eenvoudig, toch zit er een addertje onder het gras: de Grafmeester! De gruwelijke Grafmeester spreekt je vanaf het beeldscherm toe en probeert je zoveel mogelijk dwars te zitten op jouw zoektocht naar de sleutels. Doorsta zijn beproevingen of je wordt verbannen naar het Zwarte gat. Lukt het niemand om zijn angsten onder ogen te zien, dan is er maar één winnaar... De Grafmeester! Het was een leuk spel, vooral als je erin meegaat en doet alsof het allemaal echt is. We luisterden goed en konden uiteindelijk door samen te spannen de Grafmeester overwinnen. Gelukkig maar!"


"De griezelkoffer van de Feestreddertjes is een ideaal instrument om je kinderfeestje vorm te geven. Ideaal tijdens Halloween, maar ook op andere momenten van het jaar zeker tof voor kinderen die eens goed willen griezelen."


Je huurt de griezelkoffer voor € 60. Zelf ophalen en terugbrengen is de voorkeur, maar in de provincie Antwerpen kan de koffer ook geleverd en opgehaald worden voor een meerprijs van € 25.


Meer weten?
http://www.feestreddertjes.be/