Kan jij het hoofd koel houden? North Pole traint je geheugen, verbetert je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. Maar het aller...

Proefkonijn gezocht: Smartgame North Pole

Kan jij het hoofd koel houden? North Pole traint je geheugen, verbetert je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. Maar het allerbelangrijkste: ontdek hoe leuk het is om je hersens te gebruiken!

Plaats de vissen in het water en de ijsberen op het ijs!

Leg alle puzzelstukken zo op het spelbord, dat de ijsberen op het ijs belanden en de vissen in het water. Dit uniek denkspel telt 6 transparante puzzelstukken en 48 verschillende opdrachtkaarten van heel makkelijk tot razend moeilijk. Het spel is erg eenvoudig om te bergen dankzij de handige opberglade voor alle puzzelstukken, spelregels, opdrachten en oplossingen.

Dit verrassende denkspel bestaat uit 2 spelvarianten. Eén met de eskimo in een kano op het water en één met een eskimo op het ijs. Speel dezelfde opdracht twee keer en ontdek een volledig andere oplossing. North Pole Expedition bevat 80 opdrachten voor urenlang spelplezier!


North Pole is internationaal bekroond met vele prestigieuze prijzen: Seal of Excellence 2006 (Canada), CTTC three star rating (Canada), Good Toy Award 2006 (UK), Best Puzzle Nominee 2009 (GAMES magazine USA), The Ombudsman for Children, Main Prize Winner category (Poland) 2009. En misschien binnenkort ook door jou?


Getest op kinderen zkt een proefkonijn voor een nieuwe ruimtelijke uitdaging. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel welke Smart Game jij eerder al speelde. Reageren kan tot en met dinsdag 26 september.


De adviesprijs van North Pole is €22,99. Het spel is verkrijgbaar in de speelgoedwinkel of via deze webshop.Meer weten?
http://www.smartgames.eu/nl/smartgames/camouflage-north-pole#how-to-play 

Foto's?
Smart Games


Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.