DreamLand, de speelspecialist van Colruyt Group, breidt haar eigen huismerk-assortiment uit met een nieuwe categorie: gezelschapsspellen. De...

Nu ook gezelschapsspellen van huismerk DreamLand

DreamLand, de speelspecialist van Colruyt Group, breidt haar eigen huismerk-assortiment uit met een nieuwe categorie: gezelschapsspellen. Deze moeten een kwalitatief alternatief bieden voor de gekende merken, tegen een scherpe prijs.

DreamLand verkoopt al enkele jaren speelgoed van het eigen huismerk, zoals poppen, voertuigen en houten speelgoed. Dit behoort tot de best verkochte merken van de winkelketen. In totaal bestaan er al 558 speelgoedartikels onder het huismerk van DreamLand. Sinds vrijdag zijn ook 15 gezelschapsspellen verkrijgbaar in alle DreamLand-winkels en op dreamland.be.


Als marktleider in speelgoed wil DreamLand haar klanten een kwalitatief alternatief bieden voor de gekende merken. Daarom lanceerde de speelspecialist eind 2013 speelgoed onder een eigen huismerk. Dit speelgoed staat garant voor betrouwbare kwaliteit aan een betaalbare prijs. Het nieuwe assortiment binnen dat huismerk bestaat uit 15 gezelschapsspellen die zich baseren op klassiekers zoals 4 op een rij en houten spellen zoals schaak.Stéphanie De Bree, directeur DreamLand: "We gebruikten onze expertise als speelgoedspecialist om speelgoed te ontwikkelen dat zowel educatief, leuk, veilig als betaalbaar is.” De goede verkoopcijfers en positieve feedback van klanten bewijzen dat het DreamLand-speelgoed een schot in de roos is. Stéphanie De Bree: “Klanten voelen zich vooral aangetrokken tot het ontwerp, de kleuren en de prijs, die lager ligt dan vergelijkbare producten van A-merken. En dan is er uiteraard de goede kwaliteit: de ‘DreamLand-stempel’ boezemt duidelijk vertrouwen in. De artikelen van ons huismerk staan steeds naast de gekende A-merken die ook steeds beschikbaar zullen blijven bij DreamLand."De gezelschapsspellen van DreamLand zijn verkrijgbaar bij DreamLand en op dreamland.be. De prijzen van deze spellen variëren van 2,99 tot 14,99 euro.
   
Alle speelgoedartikels van DreamLand dragen het CE-label, dat garandeert dat het product aan de Europese normen voldoet. Daarnaast voert de keten ook interne kwaliteitscontroles uit en screenen ze hun leveranciers ook op verschillende vlakken zoals werkomstandigheden, voor ze met hen in zee gaan.Meer weten?
dreamland.be

 
Foto's?
Dreamland