Ken je Holiday Suites? Dat zijn vakantieverblijven dichtbij. De Belgische kust, Limburg of de Franse Opaalkust. Een uitgebreide keuze bestem...

Betaalbare vakantie dichtbij

Ken je Holiday Suites? Dat zijn vakantieverblijven dichtbij. De Belgische kust, Limburg of de Franse Opaalkust. Een uitgebreide keuze bestemmingen, unieke locaties en gezellige accommodaties. Met in de buurt altijd iets te beleven.

Holiday Suites biedt gloednieuwe verblijven met een uitgeruste keuken. De aankomstdata zijn flexibel. En in de buurt valt er heel wat te beleven. Ideaal voor gezinnen met kinderen. En ook het huisdier maakt deel uit van het gezin, vindt Holiday Suites. Daarom zijn ook zij welkom.

Holiday Suites telt heel wat bestemmingen:
* Equihen-Plage: vlakbij Boulogne-sur-Mer, tussen 2 natuurreservaten, de meeste verblijven hebben zeezicht


* Oye-Plage: vlakbij Calais. Zeer rustige bestemming in de natuur, toch dichtbij vele activiteiten.
* Bray-Dunes: In Bray-Dunes zijn er verschillende accommodaties. Etoile de Mer ligt op de zeedijk. Alle verblijven hebben er zeezicht. Villa les Margats ligt centraal in Bray-Dunes op 200 meter van de kust. Etoile des Dunes ligt net over de grens op zo'n 300 meter van de zee. Bray-Dunes is de dichtste Franse badplaats bij ons land met natuurreservaten, wandel- en fietsroutes en Plopsaland vlakbij. 


* De Panne: centraal in De Panne.
* Westende: 120 vakantieverblijven met allemaal een balkon, op zo'n 300 meter van de zee.
* De Haan: 11 appartementen voor 2 personen, niet geschikt voor gezinnen, wel voor koppels. 


* Blankenberge: heel centraal gelegen tussen casino en jachthaven, recent gerenoveerd, deels zeezicht.
* Zeebrugge: vlakbij Brugge en Knokke.
* Limburg - Houthalen-Helchteren: ideaal voor de hele familie: grootouders, ouders, kinderen en vrienden, met erg grote vakantieverblijven. Rustig domein met speeltuin en tal van activiteiten. Holiday Suites breidt volop uit. Nieuwe aankomende bestemmingen:
* Sainte-Celile Camiers
* Boulogne-sur-Mer
* Nieuwpoort
* Knokke
* Durbuy
* Vence

Wij mochten nog niet zo lang geleden het vernieuwde Etoile des Dunes in Bray-Dunes uittesten voor de blog. Benieuwd? Morgen lees je over onze ervaringen.

Met Holiday Suites is er altijd iets te doen. Kijk zeker ook eens naar de leuke arrangementen, zoals: 

Week van het Bos
Een paddenstoelenwandeling, een jazzconcert, een initiatie boogschieten en nog veel meer. Dat kan je allemaal verwachten tijdens het startschot van de Week van het Bos op zondag 8 oktober op vakantiedomein Hengelhoef in Houthalen-Helchteren.
Herfstweekend in Middelkerke
Kom op zaterdag 14 en zondag 15 oktober naar centrum Middelkerke en beleef een heerlijke herfst. Tijdens het herfstweekend geniet je van herfstspecialiteiten, kinderanimatie, roofvogelshows, muziek en vooral heel veel sfeer! Verblijf bij Holiday Suites Westende!


Freerider Fest in Sainte-Cécile Camiers
Kom kennis maken met één van onze toekomstige bestemmingen op het Freerider Fest in Sainte-Cécile Camiers. Voor het evenement komen de grootste freeriders van Frankrijk en Europa samen om je hun beste kunstjes te tonen en je kennis te laten maken met hun discipline. 's Avonds is er ook een leuk concert gepland. Verblijf in Holiday Suites Equihen-Plage!Winterland in Hasselt
Ook dit jaar is Winterland Hasselt er weer! Voor een overdekte schaatsbaan, het huis van de Kerstman, een kerstmarkt en talrijke andere attracties moet je vanaf zaterdag 18 november op het Dusartplein in Hasselt zijn. Een echte kerstsfeer in een kerstdorp dus! Geniet van een najaarsvakantie in Houthalen-Helchteren.


Superhelden-tentoonstelling in Oye-Plage
Van maandag 2 oktober tot vrijdag 3 november kan je in Oye-Plage terecht voor een tentoonstelling over superhelden. Kom alles te weten over je favoriete superhelden in de mediatheek van de stad. Verblijf dichtbij bij Holiday Suites Oye-Plage en maak er een leuke najaarsvakantie van!Meer weten?
https://www.holidaysuites.be

Foto's?

Holiday Suites