Wakker worden tussen de leeuwen, giraffen en neushoorns? Vanaf gisteren is het mogelijk om een verblijf te boeken in Safari Resort Beekse Be...

Wakker worden tussen de leeuwen

Wakker worden tussen de leeuwen, giraffen en neushoorns? Vanaf gisteren is het mogelijk om een verblijf te boeken in Safari Resort Beekse Bergen op de volledig nieuwe website van Beekse Bergen!

In Safari Resort Beekse Bergen sta je vanuit je luxe lodge, safaritent of boomhut meteen oog in oog met de meest bijzondere dieren. Je safari kan je vervolgen per voet, boot, bus of auto in Safaripark Beekse Bergen om daar nog veel meer dieren te ontdekken. 

Het is wel nog even wachten... Aankomstdata in Safari Resort Beekse Bergen zijn mogelijk vanaf donderdag 26 april 2018. De exacte dag van de opening is nog niet bekend. "We weten zeker dat we klaar zijn om gasten in het Safari Resort te ontvangen vanaf die datum, maar het kan zijn dat we er op een later moment nog extra aankomstdata in april aan toevoegen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de voortgang van de bouw", aldus parkmanager Niels de Wildt. Op de volledig nieuwe website kan iedereen het nieuwe Safari Resort vanaf nu ontdekken en boeken.
   
Safari Resort Beekse Bergen wordt in twee fases gerealiseerd. In april 2018 opent het resort met 239 accommodaties die verschillen in type, in grootte, in faciliteiten en in thematisering. Later zullen er, in fase twee, nog 186 accommodaties aan Safari Resort Beekse Bergen worden toegevoegd.  Gedurende de ontwikkeling van Safari Resort Beekse Bergen staat het landschappelijk raamwerk centraal. In nauwe samenwerking met Stichting Milieufederatie Brabant is een plan gemaakt om de ecologische hoofdstructuur van het gebied te behouden en beschermen. De natuur- en landschapswaarden zijn van essentieel belang voor het in stand houden van een attractief en recreatief klimaat.


Met deze uitbreiding waarborgt Libéma de unieke en hoogwaardige dag- en verblijfsrecreatieve in Nederland. Het resort is innovatief en wordt duurzaam gebouwd volgens het cradle to cradle (C2C) principe, all-electric. De komst van het resort versterkt het (meerdaagse) verblijfstoerisme en de werkgelegenheid in Brabant.
 

Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Vakantiepark Beekse Bergen, Event Center Beekse Bergen en het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen worden vanaf nu geprofileerd onder één overkoepelend merk: Beekse Bergen. Daar hoort een nieuw logo, huisstijl en website bij. De komende tijd wordt de nieuwe stijl ook stap voor stap doorgevoerd op de verschillende locaties van Beekse Bergen. 


Meer weten?
https://www.beeksebergen.nl/ 

Foto's?
Beekse Bergen