De Banier wil jong en oud, klein en groot, individu en groep aanmoedigen om te creëren, te spelen en te doen. En dat is net wat Kato, Mina...

Mooi aanbod aan speelspullen

De Banier wil jong en oud, klein en groot, individu en groep aanmoedigen om te creëren, te spelen en te doen. En dat is net wat Kato, Mina en Vik graag doen. Ze kregen een budget om bij De Banier te besteden. Wat zouden ze kiezen?

"De Banier heeft een mooi aanbod aan speelspullen voor ieders budget. Het zijn originele artikelen waar je niet meteen aan zou denken en die ook de creativiteit van kinderen prikkelen. Het was geen makkelijke keuze", vertelt mama Elke. Na gezamenlijk overleg, stuurden ze ons volgend boodschappenlijstje:
* SES figuurplaat 8,5 x 13,5 meisje: € 2
* Circus Jojo jongleerbord paars/roze/turkoois: € 4,95
* Springtouw Rope Skipping Speed 300 cm oranje: € 5,95
* Super Sand Bucket 4+ (450 gram en 1 vormpje): € 9,95Naast al het knutselmateriaal heeft De Banier een uitgebreid aanbod binnen- en buitenspelen voor groot en klein. Zo wordt spelen nog leuker. Vraag dat maar aan Kato, Mina en Vik. "Jongleren lukt al erg goed en ook het springtouw is een topper!"


Ook de figuurplaat van het meisje valt in de smaak. "Samen werken met de strijkparels doen de meisjes sowieso graag, maar ook Vik heeft voor zijn juf al een 'meisje' gemaakt."


Ook het speelzand werd al grondig uitgetest. "In eerste instantie vonden ze het erg leuk en nieuw. Het speelzand voelt erg zacht aan en door de kinetische eigenschappen is het ook erg leuk om aan te raken. Er zitten geen attributen bij, ik heb zelf wat 'gewone' vormpjes uit de zandbak gehaald. Maar die werken er niet goed mee. Het was dus wat lastig om er werkelijk iets mee te maken. We bewaren het zand in een Tupperware doos. Zo blijft het erg goed, maar het nadeel is dat ze er niet zo vaak aan denken om het boven te halen. Het magische zand was het eerste dat ze wilden uitproberen, maar eigenlijk 'spelen' ze er niet zoveel mee. De andere spulletjes komen wel heel regelmatig boven!"
Meer weten?
http://www.debanier.be/