Zijn jullie al gewend aan het nieuwe ritme? De zomerenergie maakt binnenkort plaats voor een verminderde vitaliteit, voor vermoeidheid en so...

Proefkonijn gezocht: Alvityl Multivitaminen

Zijn jullie al gewend aan het nieuwe ritme? De zomerenergie maakt binnenkort plaats voor een verminderde vitaliteit, voor vermoeidheid en soms ook slaapstoornissen, die tegelijk het immuunsysteem van het hele gezin op de proef stellen. Lore bracht vorige week al de eerste snottebellen mee naar huis! Maar geen nood!

Alvityl, al meer dan 50 jaar expert in het welzijn en de vitaliteit van kinderen en volwassenen, pakt de problemen aan en roept de hulp in van 3 superhelden die een belangrijke opdracht krijgen: dag in dag uit kracht en vitaliteit geven. The Flash (Alvityl Multivitaminen) is één van die 3 superwinterhelden.


Koud weer, donkere dagen, onevenwichtige voeding, groeispurt… dat is maar
een greep uit de factoren die bij klein én groot een gevoel van vermoeidheid en energieverlies kunnen veroorzaken. De drinkbare oplossing Alvityl Multivitaminen, een sterproduct in het gamma van Alvityl sinds de lancering van het merk, helpt de batterijen op te laden en de vorm en vitaliteit van ieder kind te herstellen. De formule ervan bevat niet minder dan 11 vitaminen (waaronder B1, B3, B6, B8, B9, C en D) die speciaal zijn gedoseerd om 100% van de VWR1 te dekken, ze helpt botten en tanden te behouden en draagt bij tot de goede werking van het zenuwstelsel. En jawel, de formule valt in de smaak van het hele gezin en zelfs van de jongste kids, dankzij de heerlijke pruimensmaak.Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat een extra portie energie kan gebruiken. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder (vermeld je e-mailadres) of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd. Vertel ook waarom jij wat extra energie verdient. Reageren kan tot en met maandag 26 september.Alvityl Mutivitaminen Drinkbare oplossing is een flacon van 150ml. De kostprijs bedraagt € 13,99. Het product bestaat ook voor junioren: Alvityl Junior kauwtabletten en Alvityl Plus sliktabletten.Foto's?
Alvityl

Meer weten?
http://www.alvityl.be/vitalite-2/alvityl-multivitamines-2/

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.