Goed nieuws: we drinken meer! Kambukka, het Belgische on-the-go merk bekend om zijn slimme gepatenteerde drinkoplossingen, lanceert drie nie...

Ik heb grote dorst!

Goed nieuws: we drinken meer! Kambukka, het Belgische on-the-go merk bekend om zijn slimme gepatenteerde drinkoplossingen, lanceert drie nieuwe geïsoleerde waterflessen mét een groter volume. Zo ontwikkelt het Hasseltse merk drie nieuwe waterflessen mét grotere volumes. Enter, Elton Insulated 600 ml, 750 ml én 1000 ml. 

 

We hydrateren allen steeds meer. Een trend die Kambukka graag toejuicht. Elton, de waterfles met zijn multifunctionele dop, zat eerder al in het Kambukka gamma, en komt nu ook in een geïsoleerde versie in grote volumes. “De grote volumes zijn ideaal om in een geïsoleerd model te ontwikkelen, zo blijft je drank in de 1000 ml zelfs tot twee dagen koud.” aldus Annigjen Schouterden, productmanager Kambukka.  

ELTON: 100% LEK- ÉN MORSVRIJ SLIMME DRINKOPLOSSING
Kambukka onderscheidt zich van alle on-the-go (waterfles)merken door de slimme innovatieve aanpak en premium design. Elton is de waterfles met multifunctionele dop. “Onze dop is zo ontworpen dat je naadloos schakelt tussen een drukken-om-te-drinken, altijd open of 100% gesloten stand. De consument past zijn fles aan zijn situatie aan, door simpelweg op de knop te drukken.” geeft Schouterden aan.

Daarnaast hebben de waterflessen nog tal van andere snufjes. Zo zijn ze 100% lek- én morsvrij, stoot je de fles om dan lekt hij niet: vaarwel natte boekentas! Elton Insulated's dop is vaatwasserbestendig, klik het uitneembaar deel uit de dop en plaats het in de vaatwasser. De romp was je snel met de hand. De geïsoleerde waterflessen beschikken daarnaast over een anti-slipbodem die door zijn soft touch geluiddempend werkt bij het neerzetten.Meer weten?

https://www.kambukka.be