Zijn jouw kids gepassioneerd door auto's en graag creatief bezig? Zoek niet verder! Met meer dan 250 onderdelen bouwen jouw kids een gew...

Race naar de finish!

Zijn jouw kids gepassioneerd door auto's en graag creatief bezig? Zoek niet verder! Met meer dan 250 onderdelen bouwen jouw kids een geweldig schaalmodel van de Lamborghini Huracán. Tijd om te vlammen!

Dit bouwpakket biedt een fantastische kans om spelenderwijs de basisprincipes van mechanica en bouwkunde te ontdekken. Terwijl ze hun droomauto in elkaar plaatsen, verwerven kinderen waardevolle vaardigheden en kennis over de wereld van wetenschap en technologie.

Eenmaal voltooid, kunnen jouw kinderen hun eigen meesterwerk handmatig of gemotoriseerd aansturen. De ideale manier voor kinderen om te zien hoe hun creatieve inspanningen tot leven komen! De kinderen worden in verschillende fases van het bouwproces begeleid met zowel een gedetailleerde papieren handleiding als een gebruiksvriendelijke app met duidelijke 3D-instructies. Zo kunnen ze met vertrouwen bouwen.


De Lamborghini Huracán in een notendop:
- Leer de beginselen van mechanica en bouwkunde
- Mechanisch constructiespeelgoed met meer dan 250 onderdelen
- Schaalmodel van 10 cm breed, 10,4 cm hoog en 22,5 cm lang
- Inclusief elektromotor waarmee je de auto bestuurt
- Handmatig of gemotoriseerd sturen
- Transmissie-onderdelen: transmissiemodule en tandheugel
- Instructies staan in de papieren handleiding of in de gratis app
- Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
- STEM-speelgoed