Welkom in de wereld van verwondering en ontdekking! Nijntje en Bumba bieden jouw kind de mogelijkheid om actief hun zintuigen te gebruiken t...

Een wereld vol verrassingen

Welkom in de wereld van verwondering en ontdekking! Nijntje en Bumba bieden jouw kind de mogelijkheid om actief hun zintuigen te gebruiken terwijl ze hun wereld verkennen. Speel en ontdek samen nieuwe kleuren, vormen en texturen terwijl ze hun coördinatie en behendigheid ontwikkelen.

Ontdek samen met je kind de betoverende wereld van Nijntje met de nieuwe sensorische mat. Speciaal ontworpen voor baby's en peuters, en gemaakt uit zachte maxi stukken uit veilige rubber, elk met de vertrouwde Nijntje personages.

De zachte oppervlakken van de stukken zijn voorzien van diverse reliëftexturen om de tastzin van uw kind te stimuleren. Bovendien nodigen de unieke Clemmy-vormen hen uit om te bouwen en creatieve torens en structuren te creëren. De Nijntje - Sensorische Mat opent een wereld vol tastbare ontdekkingen en moedigt op speelse wijze de ontwikkeling van jouw kindje aan.
 

'Nijntje - Sensorische mat' is gemaakt voor kinderen van 3 tem. 36 maanden.

Met een eenvoudige druk op de centrale knop laat deze knuffel vrolijke deuntjes weerklinken, die de spraakontwikkeling van uw kind aanmoedigen en een vrolijke sfeer creëren. De Nijntje Sprekende Knuffel biedt een complete ervaring voor baby's. Verschillende texturen en ritselende onderdelen op de knuffel stimuleren zowel het gevoel als het gehoor, wat cruciaal is voor hun algehele ontwikkeling en begrip van de wereld om hen heen. Daarnaast krijgt jouw kleintje er ook nog eens een zachte knuffelvriend bij. 


'Nijntje - Sprekende knuffel' is gemaakt voor kinderen van 3 tem. 36 maanden.

Ontdek de magische wereld van Nijntje tijdens een bezoekje aan het Clemmy Huis, een boerderij speelset vol textuuravonturen. Deze set bevat reliëftexturen, zachte Clemmy inzetstukken, bouwblokken en vriendelijke Nijntje personages. Een deel van het dak kan open, wat het spel interactiever maakt en de hand-oog coördinatie verbetert.

Het Clemmy Huis heeft verschillende oppervlakken en texturen om te verkennen, wat de tastzin en ontwikkeling van jouw kindje stimuleert. Laat hun verbeelding de vrije loop terwijl ze de boerderij verkennen met Nijntje en vrienden.


 

Het 'Nijntje - Clemmy Huisje' is gemaakt voor kinderen vanaf 3 tem. 36 maanden.

De Bumba Zintuigelijke Trein biedt een leerzame en plezierige reis voor uw kleintje. Terwijl ze spelen met deze kleurrijke trein, ontwikkelen ze hun handvaardigheid en leren ze kleuren en vormen herkennen. De trein is uitgerust met Soft Clemmy kubussen, kleine en kleurrijke bouwblokken die veilig gestapeld kunnen worden. Deze blokken stellen uw kind in staat om hun fijne motorische vaardigheden te verbeteren.


De 'Bumba - Sensorische Trein' is gemaakt voor kinderen vanaf 10 tem. 36 maanden.

 

 

Meer weten?

https://nl.clementoni.com/