De hele herfstvakantie lang beleef je griezelplezier voor jong en oud in Bellewaerde Park. Het park is volledig omgetoverd tot een duivelse ...

Vier Halloween met het hele gezin in Bellewaerde Park

De hele herfstvakantie lang beleef je griezelplezier voor jong en oud in Bellewaerde Park. Het park is volledig omgetoverd tot een duivelse mix van spookhuizen, shows, adembenemende attracties, speciale effecten en prachtige Halloween decors. Nieuw dit jaar is King’s Fest, Phantasmagoria (zoektocht voor kinderen) en Stunt&Dive show Fiesta de los Muertos.

 

Voor de jongsten...
Halloween is overal in het park aanwezig dankzij de spookachtige decors, toverachtige taferelen en ontelbaar veel pompoenen. Het griezelplezier stopt niet bij de attracties. Er valt heel wat te beleven, ook voor de jongsten van de familie. Trek er samen op uit in de nieuwe trick-or-treat zoektocht Phantasmagoria aan de overkant van de vijver. Of breng een bezoek aan het Kids Park dat volledig is omgetoverd tot een middeleeuws festijn King’s Fest. Geniet met het hele gezin van de Bubble Show, de nieuwe Stunt&Dive show Fiesta de los Muertos en de nieuwe 4D-film Happy Family, Next Level. Of beleef je eerste angsten in de familiespookhuizen Voodoo Villains en Freaky Forest.


... en voor de durvers!
Voor de echte horrorfans staan de deuren van onze bloedstollende spookhuizen (Mexican Massacre, Funerarium, Fantasylum, Camping Corpse en Mortal Mine) voor je open. Voel je hart kloppen in je keel en gil de longen uit je lijf!

Extra lang griezelen
Tijdens de Halloween nocturnes op 29, 31 oktober, 1 en 4 november is het park geopend van 10u tot 21u. Dankzij de extra belichting, aangepaste muziek en rookeffecten ervaren bezoekers een unieke Halloween sfeer in het park. Vanaf 16u kan je meeswingen op een knallende DJ-set en om 21u wordt de avond afgesloten met muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein.

Opwarmen in Bellewaerde Aquapark
Bezoekers die van al het griezelen even willen bekomen, kunnen terecht in Bellewaerde Aquapark. Dankzij de constante temperatuur van 34°C kan je heerlijk opwarmen in de glijbanen, speeltuinen en jacuzzi's.

Praktisch
Halloween in Bellewaerde Park loopt van 21 oktober tot 5 november 2023. Bezoek halloween.bellewaerde.be voor meer informatie, de meest recente openingskalender en tickets.Meer weten?

https://www.bellewaerde.be/nl