Nog tot en met 26 augustus kan je extra lang van Bellewaerde Park genieten dankzij de laatavondopeningen. De Summer Evenings worden ingevuld...

Summer Evenings in Bellewaerde Park

Nog tot en met 26 augustus kan je extra lang van Bellewaerde Park genieten dankzij de laatavondopeningen. De Summer Evenings worden ingevuld met een flinke dosis animatie en entertainment. Naast de attracties en de dieren geniet je ook van de 6 nieuwigheden in het park.

 

Nieuw dit jaar is dat de Summer Evenings met extra veel animatie en thematisering worden ingekleed. Iedere dinsdag en donderdag blijft Bellewaerde Park langer open tot 20 uur. Op dinsdag wandelen vanaf 15 uur steltenlopers doorheen de Savanne en het Kids Park, maar wordt er ook percussie, djemb√© en acrobatie voorzien. Iedere donderdag hangen er vanaf 15 uur ‘latin vibes’ op het Mexicoplein. Daar zullen dansers begeleid met percussie het publiek animeren. Daarbovenop worden er op verschillende plekken in het park meerdere surprise acts voorzien.

Op zaterdag krijgt het park een andere sfeer over zich heen dankzij de ondergaande zon en extra verlichting. ‘s Avonds wordt de dag afgesloten met een spectaculaire vuurshow om 22 uur op het Mexicoplein.Tijdens de laatavondopeningen kan je ook extra lang van de 6 nieuwigheden genieten. De grootste investering ooit. In de India zone staat de nieuwe attractie Hampi, waarin je aan een sneltempo door de lucht tuimelt. De attractie is volledig gethematiseerd in een kleurrijk Indisch thema. Daarnaast staat de speelzone Hampi Playground waar jonge kinderen er op los klimmen en klauteren. Verderop, in de Canada zone, draai je volle toeren in de nieuwe attractie Psssht Station.

Ook het verblijf van de giraffen, de zebra’s, de leeuwen en de tijgers is volledig aangepast. Hekwerk werd vervangen door natuurlijke barri√®res zoals water. Dankzij de wandelbruggen sta je nu oog in oog met de dieren.

Tot slot valt er heel wat te smullen in het vernieuwde restaurant Kings Table in het Kids Park. Zowel de buiten- als binnenkant van het restaurant is volledig ondergedompeld in de middeleeuwse sfeer.

Bellewaerde Park is in juli en augustus elke dag geopend. Van 11 juli tot en met 26 augustus is het park elke dinsdag en donderdag open tot 20 uur en elke zaterdag tot 22 uur. 

 
 

Meer weten?

bellewaerde.be/park