Er is weer heel wat nieuws in stripland. Kijk snel mee naar de nieuwste strips: ontdek, verslind én bewonder.  

Nieuws uit stripland

Er is weer heel wat nieuws in stripland. Kijk snel mee naar de nieuwste strips: ontdek, verslind én bewonder.

 

De buurtpolitie, 21 Mister Dirty & Madam Proper

Gonda is op zoek naar een lief dat eruitziet als Johnny Depp. Maar haar zoektocht is allesbehalve alledaags. Haar nieuwe loverboy blijkt namelijk een echte gangster te zijn, wat ervoor zorgt dat Gonda onbedoeld in de misdaadwereld terechtkomt. Terwijl drugs worden gestolen en kogels haar om de oren vliegen, bevindt ze zich plots als poetsvrouw bij de Buurtpolitie in een bijzonder lastig parket. 

 

Jommeke, 315 Rare vogels

Wist je dat Jommeke niet altijd even braaf is? Nee hoor, hij durft ook wel eens kattenkwaad uit te halen. Lachen geblazen met deze olijke bende! Een greep uit zijn hilarische avonturen lees je in dit eerste album van de hand van Dieter Steenhaut op scenario van Willy Linthout en Ann Smet. 



F.C. De Kampioenen, 125 Popol de losbol

Pol nadert de vijftig en ziet het niet meer zitten. Hij vindt dat zijn leven niet veel voorstelt en sukkelt bijna in een depressie. Wanneer hij twee jonge en hippe collega’s ontmoet, verandert alles. Ze nemen hem mee op sleeptouw. Naar de fitness, naar de dancing, naar het park met jonge vrienden… Pol voelt zich weer jong. Hij gaat zich jonger kleden en imiteert het gedrag van zijn vrienden. Doortje ziet dat helemaal niet zitten. Wanneer haar moeder er zich mee bemoeit, gaan de poppen aan het dansen...


 

Suske en Wiske Junior, Suske en Wiske Junior 11

Tekenaar Charel Cambré en scenarist Kim Duchateau duiken de kindertijd van Suske en Wiske in, en laten hen doldwaze grappen en grollen beleven. Vol verbazing kijken Suske en Wiske Junior samen de wereld in, en beleven ze korte maar krachtige komische avonturen. Wiske bekijkt de dingen op haar manier, Suske op de zijne. De ideale strip voor jonge lezers, van twee ervaren striprotten met een geweldig gevoel voor humor.  



Een Zoo vol verdwenen dieren, 4 Zoo vol verdwenen dieren

De enige plek waar je deze unieke dieren kunt ontdekken, die we jammer genoeg nooit meer ergens anders zullen zien. In deze zeer bijzondere dierentuin waar je enkel dieren vindt die al eeuwen, decennia of zelfs nog maar enkele maanden uitgestorven zijn, komt een nieuw perk voor apen en lemuren die bedreigd, zeer bedreigd of zelfs uitgestorven zijn. De dieren kijken vol plezier naar de arbeiders die aan het werk zijn, naar de verzorgers die rondrennen om de verblijven zo comfortabel mogelijk te maken… en wachten op de vele bezoekers die dit speciale parkgedeelte komen ontdekken in een dierentuin die beslist anders is dan alle andere. 



Straffe Strips 2

In deze megabundeling lees je de tofste verhalen van o.a. Suske en Wiske, Jommeke, F.C. De Kampioenen, de Kiekeboes,…


 

Vertongen en Co, 7 Omnibus 07

Deze vijf avonturen van Markske, Paulientje, oma Boma en inspecteur Porei zijn nu gebundeld in een omnibus. Voor extra lang leesplezier! In deze omnibus: Prinses Bieke, Vertongen in New York, Het virus van de vampier, Herrie bij de gorilla’s en De duivelse expeditie. 


 

De Rode Ridder, 13 De Biddeloo jaren

Onvermoeibaar trekt Johan, de Rode Ridder, ten strijde tegen schurken, monsters, heksen, tovenaars, wrede tirannen en boosaardige machten. Een strijd die hij, ondanks de felle tegenstand, steeds met glans weet te winnen. Vanaf album 37, De wilde jacht, kreeg het team achter De Rode Ridder versterking van Karel Biddeloo. In 1969 nam hij definitief de reeks over en verzorgde hij zowel de scenario’s als de tekeningen. Deze integrale bevat De schemerzone, Nirwana, Vrykolakas, Prinses Kin-Lien, In de witte hel en De magische scepter.


 


Meer weten?

https://www.standaarduitgeverij.be