Dit jaar pakt Megableu uit met buitenspellen voor het hele gezin. Beleef een onvergetelijke zomer in de tuin of neem de spellen mee op reis,...

Ontdek spellen van over de hele wereld!

Dit jaar pakt Megableu uit met buitenspellen voor het hele gezin. Beleef een onvergetelijke zomer in de tuin of neem de spellen mee op reis, naar een BBQ met vrienden of een zomers tuinfeestje... of gewoon in je woonkamer! Vandaag in de kijker: Wereld Speelplein: Ontdek spellen van over de hele wereld!

 

Niet alleen is buiten spelen erg leuk, er zijn ook veel voordelen waar Megableu sterk in gelooft, zoals het verbeteren van de fysieke gezondheid, het vergroten van sociale vaardigheden en het stimuleren van de verbeelding en creativiteit.

Zijn de spelregels voor tikkertje overal hetzelfde? En ziet de hinkelbaan in Frankrijk er net zo uit als bij ons? Ontdek het met Wereld Speelplein! Met de 35 spelkaarten, stoepkrijt en knikkers ontdek en speel je spellen van over de hele wereld. Ga daarnaast ook op zoek naar elementen uit je omgeving zoals een tak, bal of sjaal. Zo kan je eindeloos blijven spelen en nieuwe spellen ontdekken.

 


Leeftijd: vanaf 6 jaar
Aantal spelers: 3 of meer spelers


Wereld Speelplein doet kinderen culturen en gewoontes van over de hele wereld ontdekken. Word jij de ultieme spelexpert?Meer weten?

https://www.megableu.com/nl/