Dit jaar pakt Megableu uit met buitenspellen voor het hele gezin. Beleef een onvergetelijke zomer in de tuin of neem de spellen mee op reis,...

Kan jij de Koosh Comet vangen en gooien?

Dit jaar pakt Megableu uit met buitenspellen voor het hele gezin. Beleef een onvergetelijke zomer in de tuin of neem de spellen mee op reis, naar een BBQ met vrienden of een zomers tuinfeestje... of gewoon in je woonkamer! Vandaag in de kijker: Koosh Comet: de Koosh Comet is super gemakkelijk te vangen en te gooien!

 

Zwaai met z'n staart en laat hem los om hem ver te zien vliegen! De geprinte sjaal geeft een mooi visueel effect terwijl de comet door de lucht vliegt.

Gooi de bal gewoon naar elkaar, of probeer hem te vangen bij de genummerde staart: hoe verder naar het einde, hoe meer punten je scoort!

 Koosh ballen zijn gemaakt van rubberen draden en zijn licht in gewicht. Hierdoor wordt de hand-oog coördinatie gestimuleerd omdat ze gemakkelijker te vangen en gooien zijn dan andere ballen. De rubberen draden hebben een unieke textuur- die helpt hij het ontwikkelen van tastzin en tastgevoel.Meer weten?

https://www.megableu.com/nl/