My First Barbie is de allereerste Barbiepop die speciaal is ontworpen voor kleuters. De volledige lijn die in januari wordt gelanceerd, best...

My First Barbie, Barbie voor kleuters

My First Barbie is de allereerste Barbiepop die speciaal is ontworpen voor kleuters. De volledige lijn die in januari wordt gelanceerd, bestaat uit diverse accessoires en poppen in vier huidskleuren. 

 

Dit jaar introduceert Barbie een gloednieuwe innovatie in de poppen categorie die de manier zal veranderen waarop kleuters met Barbie als personage spelen en omgaan. My First Barbie, de allereerste Barbiepop die speciaal is ontworpen voor kleuters, wordt in januari gelanceerd met een volledige lijn poppen en accessoires, verkrijgbaar in vier huidskleuren.

Sinds 1959 inspireert Barbie kinderen met speelgoed dat verbeelding, expressie en ontdekking door spel aanmoedigt en de lijn van dit jaar vormt daarop geen uitzondering. Barbie inspireert tot eindeloze verhalen en introduceert content van animatie tot originele muziek om fans van alle leeftijden erbij te betrekken. 
 
De My First Barbiepop heeft dezelfde look en feel die Barbie fans kennen en liefhebben, maar is vernieuwd met grote accessoires, makkelijk aan te kleden klittenband mode en een groter, zacht poppenlichaam gemaakt voor kleinere handen en groeiende verbeelding. 

 


 

De My First Barbiepop is groter dan een standaard Barbiepop, 34,3 cm in vergelijking met de standaard 29,2 cm. De pop heeft ook een zachter lichaam, meer uitgesproken armen en benen, gesloten handen, jongere gezichtskenmerken en lang haar - waardoor jongere kinderen haar gemakkelijker kunnen vasthouden en manoeuvreren tijdens het spelen. De My First Barbie-lijn omvat accessoires om gemakkelijk mee te spelen zoals verschillende outfits, huisdieren, een slaapkamerset en een theeset, allemaal gemaakt voor jongere fans om verhaallijnen uit te breiden waar jonge kinderen van houden. 

 

Perfect voor kleuters, moedigt de My First Barbie debuutcollectie jonge kinderen aan om te leren over vriendschap, modespel en over het instellen van dag- en nachtroutines, zoals het klaarmaken voor bed met een pyjama en het borstelen van haar. My First Barbie biedt ouders een andere Barbie-optie die past bij de ontwikkeling van hun kind, omdat het speciaal is ontworpen voor een typisch kleuterhandigheidsniveau.

 Met de innovatieve lancering van My First Barbie kunnen kleuters hun verbeelding de vrije loop laten met speelgoed dat speciaal voor hen is ontworpen. Van het borstelen van het haar van de My First Barbiepop tot het verwisselen van outfits. De grote pop en accessoires stellen kinderen in staat om elk verhaal waarvan ze kunnen dromen na te spelen en om zelfstandiger te spelen zonder hulp van een ouder. Voor gemakkelijker modespel worden de kledingstukken gesloten met lange stroken klittenband en heeft de pop gesloten handen om gemakkelijker te kunnen manoeuvreren tijdens het aankleden. Deze eenvoudige sluitingen maken aankleden een fluitje van een cent en zorgen voor leuke en gemakkelijke modemomenten. Kinderen kunnen de meegeleverde grootschalige borstel gebruiken om haar haar te kammen en te stylen, wat kan helpen bij het opbouwen van behendigheid en het aanleren van persoonlijke verzorging.Meer weten?

https://about.mattel.com/