Vanaf voorbije zaterdag werd Bellewaerde Park opnieuw volledig getransformeerd. Honderden pompoenen, chrysanten, skeletten en zoveel meer zo...

Griezelen met het ganse gezin

Vanaf voorbije zaterdag werd Bellewaerde Park opnieuw volledig getransformeerd. Honderden pompoenen, chrysanten, skeletten en zoveel meer zorgen voor een 'nie normale' Halloweensfeer in het park. De mix van gehalloweeniseerde attracties, toverachtige taferelen, “trick or treat”-zoektocht, spookhuizen en shows zorgt ervoor dat bezoekers van alle leeftijden Halloween samen kunnen beleven. Nieuw dit jaar zijn de twee bloedstollende spookhuizen “Funerarium” en “Mexican Massacre”.

In Bellewaerde Park vindt elke familie het perfecte griezelplezier. De allerkleinsten kunnen deelnemen aan de gratis “Trick or Treat”-zoektocht en genieten van het TrollPark en de Bubble Show. Het ganse gezin kan de gethematiseerde attracties, de Halloween Magic Show en de spookhuizen “Voodoo Villains” en “Freaky Forest” en de talloze decoraties ontdekken. Tevens gaan de laatste dagen van de iconische Keverbaan in en kunnen bezoekers genieten van een allerlaatste rit. 

  

De echte horrorfans vinden vast en zeker hun gading in de twee bloedstollende nieuwe spookhuizen. “Funerarium”, een luguber en verlaten lijkenhuis, en “Mexican Massacre”, het huis van een seriemoordenaar en folter freak, zorgen gegarandeerd voor hartkloppingen en luid gegil. Beide spookhuizen bevinden zich in de Mexico zone van het park. Voor de creatie van de twee spookhuizen werd een investeringsportefeuille van 700.000 euro voorzien. Daarnaast komen de spookhuizen “Camping Corpse”, “Mortal Mine” en “Fantasylum” ook terug.

Tijdens de Halloween Nocturnes op 22, 29, 30 en 31 oktober en 1 en 5 november is het park open van 10 uur tot 21 uur. Dankzij de extra belichting, aangepaste muziek en rookeffecten beleven bezoekers het park in een andere sfeer. Families genieten tot 21 uur van de attracties en Halloween Specials en sluiten de avond af met een spetteren muzikaal vuurwerk. Echte Halloweenfans ontdekken er ook het unieke Halloweenbuffet in het restaurant Carrousel Self-Service. 

 Bezoekers die even willen bekomen van het griezelen, kunnen terecht in Bellewaerde Aquapark. Dankzij de constante temperatuur van 34°C kan men er heerlijk opwarmen in de glijbanen, speelzones en jacuzzi’s. Van 22 oktober tot 6 november is er ook extra decoratie aanwezig in het indoor waterpark, waaronder pompoenen en lasereffecten.  

Halloween in Bellewaerde Park loopt van 22 oktober tot en met 6 november 2022.Meer weten?

halloween.bellewaerde.be