Elke dag maak je nieuwe herinneringen. En als je niet oplet, vergeet je ze daarna ook weer. Niet als het aan Mama Baas ligt! Zij zorgen ervo...

Bewaar jouw mooiste herinneringen

Elke dag maak je nieuwe herinneringen. En als je niet oplet, vergeet je ze daarna ook weer. Niet als het aan Mama Baas ligt! Zij zorgen ervoor dat jij al je mooiste herinneringen een plekje kan geven in wat je allerdierbaarste boek zal worden.

Meisje of jongen?

Zodra je zwanger bent, wil iedereen met je meedenken over je zwangerschap en je baby.
In het boek Meisje of jongen? Noteer je de opmerkelijkste voorspellingen: geslacht, naam, gewicht, lengte, fysieke en karakteriële eigenschappen, professionele toekomst, enz. En ontdek achteraan wie uiteindelijk de meeste voorspellingen goed had!

https://www.lannoo.be/nl/meisje-jongen

 
Het Kraamvisiteboek

In Het Kraamvisiteboek bundel je op een originele manier de  herinneringen aan jullie kraamvisite. Noteer de opmerkelijkste indrukken van je babybezoek in dit prachtig vormgegeven boek met voldoende ruimte voor de mooiste foto's, de spannendste beloftes, de liefste wensen, enz.

https://www.lannoo.be/nl/het-kraamvisiteboek


Het schoolfotoboek

Verzamel herinneringen aan de schooltijd van je kind in één uniek foto-plak-invulboek: Het Schoolfotoboek. Met plaats voor de individuele portretfoto's én alle klasfoto's. Plus handige notitieruimte zodat de naam van elk klasgenootje bijblijft. Dit originele album bevat bovendien coole lijstjes met de absolute favorieten van het moment: toekomstdromen, hobby's, beste vriendjes... Leuk voor later!

https://www.lannoo.be/nl/het-schoolfotoboek-0Meer weten?

https://www.lannoo.be