Samen op pad, avonturen beleven, onvergetelijke herinneringen bouwen. Dat is vakantie! Naast tassen en koffers vol praktische zaken nemen we...

Wat show op vakantie

Samen op pad, avonturen beleven, onvergetelijke herinneringen bouwen. Dat is vakantie! Naast tassen en koffers vol praktische zaken nemen we voor de allerkleinsten speelgoed mee waarmee zij zich vermaken.


Een beetje show op de camping of in het all-inclusive resort hoort erbij! Wat dacht je van de Kinderliedjes Microfoon? Deze microfoon is voorzien van bekende Nederlandstalige kinderliedjes, heeft een stemvervormer en bluetooth verbinding. Meezingen kan, maar zodra de zangfunctie wordt uitgezet is het de stem van de kleine ster die je hoort!
 

Waterpret Zeeleeuw is de nieuwste aanwinst voor pure spetterpret. In het peuterbadje thuis, op de camping of aan het strand mag deze vrolijke noot niet ontbreken. Waterratjes van 1 tot 5 jaar vermaken zich gegarandeerd met deze rakker. Dat daarmee ook papa en mama een heerlijke vakantie tegemoet gaan, is een verrukkelijk vooruitzicht.

 

 


Maar ook een reeds bestaande gadget voor het ultieme fotografeerplezier mag op vakantie niet ontbreken. Een musthave voor kinderen vanaf 5 jaar is de KidiZoom Vloggercam. Met deze topper begint het plezier al vanaf het moment dat de kinderen plaatsnemen op de achterbank!

 
     
De advies verkoopprijs:

* Kinderliedjes Microfoon € 23

* Waterpret Zeeleeuw € 20

* KidiZoom Vloggercam € 90


 

Meer weten?  
http://www.vtechnl.com