Een lange autoreis voor de boeg? Of toch met het vliegtuig op vakantie? Smart Toys and Games lanceerde een aantal toffe spelletjes, om makke...

De leukste spelletjes om mee op reis te nemen

Een lange autoreis voor de boeg? Of toch met het vliegtuig op vakantie? Smart Toys and Games lanceerde een aantal toffe spelletjes, om makkelijk mee op reis te nemen. Extra leuk, waar de kids overdag druk zijn de puzzels op de te lossen, zitten ouders tot ’s avonds laat voor de caravan te puzzelen.

 

IQ Six Pro
120 opdrachten in 3 verschillende spelvarianten, met 2D- en 3D-opdrachten! Vul de bovenkant met de zeshoekige puzzelstukken, bouw er driehoekige piramides, of zie kleurrijke vlinders verschijnen bij de opdrachten aan de onderkant van het speelbord. Dit heerlijke spel zorgt niet alleen voor een dosis concentratie, het stimuleert ook nog eens het probleemoplossend deken en ruimtelijk inzicht. 

 


 
IQ Stixx
Dol op puzzelen en stapelen? Plaats 10 gekleurde staafjes kriskras op elkaar op het spelbord. IQ Stixx is een origineel, nieuw denkspel met rechte staafjes in plaats van gewone puzzelstukken. Met een goede dosis concentratie, probleemoplossend denken en logica los je alle puzzels zo op. Als je deze vakantie niet stapelgek wordt weten wij het ook niet meer. 


 

 

 

Meer weten?

https://www.smartgames.eu/nl