Kursaal Oostende opende hun nieuwste project ‘Studio 100 Aan Zee’. Vanaf vrijdag 8 juli, is het langverwachte zomerproject toegankelijk voor...

Belevingsexpo & K3 Immersive

Kursaal Oostende opende hun nieuwste project ‘Studio 100 Aan Zee’. Vanaf vrijdag 8 juli, is het langverwachte zomerproject toegankelijk voor het grote publiek. Studio 100 Aan Zee is een unieke combinatie van de nieuwe Studio 100 Belevingsexpo en het succesvolle K3 Immersive Bootcamp.


Kursaal Oostende mikt meteen hoog en houdt het concept maar liefst 59 dagen onafgebroken open om zoveel mogelijk bezoekers de kans te geven de nieuwe belevingsexpo en immersive experience te ontdekken.

​​Plop, Bumba, K3, Mega Mindy, Samson & Marie, Piet Piraat en nog vele andere Studio 100-figuren nemen jong en oud mee doorheen de rijkgevulde geschiedenis van Studio 100 in de Studio 100 Belevingsexpo. Bezoekers genieten van de leuke en verrassende belevingsexpo waar ‘fun’ en ‘doen’ centraal staan. Decors, kostuums, weetjes, doe- activiteiten,… de expo biedt puur plezier voor de hele familie. Bovendien is er ook de unieke Studio 100 Aan Zee-strip, speciaal getekend in het kader van deze expo én enkel deze zomer te verkrijgen in het Kursaal.

 


 
Naast de Studio 100 Belevingsexpo is ook de K3 Immersive Bootcamp één van de trekpleisters in de badstad. Zing en dans door de wervelende ruimtes met 360° projecties, volg de aanwijzingen van je idolen en treed in de voetsporen van een echt K3’tje. Het K3 Immersive Bootcamp liep afgelopen maanden succesvol in Antwerpen waar het tienduizenden bezoekers trok richting de Meir. Wegens het succes in Antwerpen verhuist de productie deze zomer dus naar de kust. 

Toerisme Oostende organiseert komende zomer enerzijds een Studio 100 Aan Zee-zoektocht doorheen de binnenstad (inclusief 10 lokale handelaars die betrokken worden in de zoektocht), alsook driemaal een Meet-’n-Greet met Studio 100-figuren in het pop-up-theater van deelgemeente Mariakerke. Shoppingcentrum Feest- & Cultuurpaleis daarentegen wordt partner van Studio 100 Aan Zee en opent gedurende diezelfde zomermaanden een heus Pop-up Ballenbad als onderdeel van de Studio 100 Aan Zee-zoektocht.
 
Ga zelf zeker een kijkje nemen van 08/07/2022 tot en met 04/09/2022.
 

 

Meer weten?

www.kursaaloostende.be