" Mijn kindjes hebben de laatste dagen het spelletje Oma’s woeste waslijn uitgevoerde getest ", vertelt mama Natalie. Gooi de dobb...

Grappig, snel en plezierig

"Mijn kindjes hebben de laatste dagen het spelletje Oma’s woeste waslijn uitgevoerde getest", vertelt mama Natalie. Gooi de dobbelsteen en volg de instructies. Is het zonnig, dan mag je een stuk wasgoed ophangen. Schuift er een witte wolk voor de zon dan moet je een beurt overslaan. Gaat het regenen dan moet je 1 stuk wasgoed van de lijn halen. En als de wind woest waait… zal oma lachend met al het wasgoed de lucht in worden geslingerd… er is er zelfs kans dat ze haar jurk verliest!

 

De winnaar is de eerste speler van wie tegelijkertijd alle 4 stuks wasgoed aan de waslijn hangen. Gefeliciteerd, jij bent oma’s favorietje! 

 

"De eerste indruk is dat het voor hen heel leuk is. De regels zijn eenvoudig, het spel vraagt wat geluk en oma heeft een vrolijke, aanstekelijke lach." 

"Het spelletje duurt niet erg lang, en mijn dochter van 4 krijgt er geen genoeg van. Mijn zoontje van 6 was het echter sneller beu, voor hem mag er al wat meer uitdaging aan een spel zijn. Fijn is wel dat ze dit spel perfect met twee kunnen spelen." 

"De grootste troef is het feit dat het een eenvoudig, vermakelijk spel is. Ik denk niet dat ik er iets aan zou veranderen. We begrijpen alleen de meerwaarde van de jurk en bril van oma niet echt. De eerste keren vonden de kinderen dit grappig, nadien werden deze gewoon niet meer aangedaan." 

"Oma's woeste waslijn is leuk, gemakkelijk, grappig, snel en plezierig."Meer weten?

https://www.megableu.com/nl/oma-s-woeste-waslijn.php