Na Helden uit je kindertijd haken 1 én 2 is er nu Helden uit je kindertijd haken 3 van Alexandra Schwarz. Jules ging samen met zijn mama aan...

Bontgekleurd haakplezier

Na Helden uit je kindertijd haken 1 én 2 is er nu Helden uit je kindertijd haken 3 van Alexandra Schwarz. Jules ging samen met zijn mama aan de slag. #publiciteit

 

In dit boek draait alles om bontgekleurd haakplezier. Door uitgebreide beschrijvingen zijn de karakters eenvoudig te haken voor beginners en gevorderden. Vrolijke amigurumi's als verjaardagscadeau, of voor je eigen verzameling, hier wordt iedereen blij van!

 

"Wat waren we blij met het aangekomen pakketje: het boek Helden uit je kindertijd haken 3. We wilden er al onmiddellijk in kijken wat we konden maken om te beginnen... Het boek (harde kaft) is mooi met hele mooie foto's van de patronen. Ook deze staan duidelijk uitgelegd. Goed te doen voor een beginner. Jules had veel interesse in hoe het eigenlijk moest en begon er met volle moed aan, met de hulp van de mama", vertelt de mama van Jules.

 

 

"De mama hield het langste vol 😀, maar de Interesse bleef, vooral voor de verhalen die bij de figuren hoorden van vroeger. En het resultaat mocht er zijn. Jules blij en ik ook." 

"Het boek is mooi geïllustreerd, met een duidelijke uitleg. Leuke figuren van toen en nu. En de moeilijkheidsgraad staat goed aangeduid. Dit boek is zeker een aanrader voor iedereen die graag bekende figuren haakt of heeft als knuffel, of een leuk kado zoekt. Misschien is het wel wat moeilijker voor een echte beginner."

 


 

"De grootste troef van dit boek: de bekende figuren en hun verhalen er rond. Dit product werd met liefde getest door Jules en met hulp van de mama."Meer weten?

https://www.kosmosuitgevers.nl/

#publiciteit