Na het succes van de UV zonnedoeken wist Cloby dat ze meer met deze superzachte stof moesten maken. Daarom brengen zij deze zomer een reeks ...

Duurzame UV werende babypakjes

Na het succes van de UV zonnedoeken wist Cloby dat ze meer met deze superzachte stof moesten maken. Daarom brengen zij deze zomer een reeks aan heerlijke babypakjes en mutsjes uit.


De stof van de babypakjes is heerlijk zacht en luchtig. De mix van biologisch katoen, bamboe en elastaan biedt de perfecte stof voor de gevoelige babyhuid.
 
De babypakjes hebben de volgende eigenschappen:

* vocht absorberend: bamboe stof is super absorberend en droogt dus snel

* antibacterieel: blijft daardoor langer fris

* hypoallergeen: de zachtheid van de stof maakt het ideaal voor de gevoelige huid van je baby

* luchtig en temperatuur regulerend: koel in de zomer en warm in de winter

* lichtgewicht: een heerlijk zacht en licht pakje! 
Dankzij de speciale weving van de stof biedt deze UPF 50+ zonbescherming, de hoogst mogelijke zonbescherming die een stof kan bieden. Hiervoor zijn geen chemicaliƫn aan de stof toegevoegd. Een zacht en ademend pakje die beschermd tegen de zon.
 
De pakjes bieden een comfortabele fit zodat je baby lekker kan bewegen. Het heeft doorlopende knoopjes om het pakje makkelijk aan en uit te trekken of je kleine te verschonen. De zachte luchtige stof is geschikt voor het hele jaar. De pakjes en mutsjes zijn verkrijgbaar in de maten 50/56 en 62/68. In 3 kleuren: grijs, misty rose & coconut brown.
Hiernaast brengt Cloby ook hun bekende UV zonnedoeken uit in drie prachtige nieuwe kleuren. Naast Grijs shop je deze nu ook in Coconut Brown, Mist Rose en Sandy Beach.  

 De babypakjes zijn voor € 34,95 per stuk van jou. Voor de UV zonnedoek betaal je ook € 34,95 per stuk.Meer weten?

https://mycloby.com/nl/