Het beddengoed van SNURK... je kent het wel: de overtrekken van een prinses, koning of koningin, dokter of brandweerman, basketter of astron...

Vrolijke beestenboel

Het beddengoed van SNURK... je kent het wel: de overtrekken van een prinses, koning of koningin, dokter of brandweerman, basketter of astronaut. Maar ken je ook het dieren-beddengoed? Minstens even leuk én schattig!


SNURK slaagt er elke keer opnieuw in om het beddengoed van ontzettend realistische prints te voorzien. De foto's zijn levensecht! Het beddengoed is gemaakt van 100% biologisch zacht perkaline katoen.  


Geloof me, kiezen uit deze vrolijke beestenboel wordt moeilijk! Heb je zin in wilde nachten? Kies dan voor de orang-oetan, walvis of haai. 

 

 

Hou je het liever wat rustiger? Dan zijn de kat of de hond misschien een goed idee?

 


Of ben je helemaal gek van magie? Dan is de prehistorische dino, de draak of de eenhoorn écht iets voor jou!

 De winter is sinds vorig weekend officieel gedaan, dus je bent misschien niet meer op zoek naar flanel? Maar ben je een koukleum of wil je komende winter warm doorkomen, weet dan dan SNURK ook flanel katoen heeft. Dit licht opgeruwd katoen vormt een donsachtig warm laagje. En de dieren zijn uiter-aard afgestemd op de koude: zeehond of pinguïn.Verwen de hele familie met beddengoed: klein babyneefje, grote zus, mama en papa of grootmoeder: wedden dat iedereen zalige nachten en zoete dromen tegemoet gaat lekker ondergestopt in SNURK beddengoed. En weet je wat helemaal te gek zou zijn? Een bijpassende pyjama voor de hele familie, die vind je ook op de webshop. Later meer daarover!Zeg nu zelf... Je wil toch gewoon je bed induiken met dit beddengoed? En we hebben goed nieuws! Hou de blog in de gaten! Want we geven deze week een dekbedovertrek weg. Je mag zelf kiezen welke! 


Meer weten?

https://www.snurkamsterdam.com/nl/beddengoed/thema/dieren/