We vertelden je deze week al dat IKEA als beste scoorde bij de test van een reeks babymatrassen. De IKEA Himlavalv 3D die als 'beste res...

Slapen op beste prijs-kwaliteit

We vertelden je deze week al dat IKEA als beste scoorde bij de test van een reeks babymatrassen. De IKEA Himlavalv 3D die als 'beste resultaat van de test' uit de bus kwam zetten we al in de kijker. Vandaag is het de beurt aan kleine broer IKEA Krummelur. Die kreeg de 'beste prijs-kwaliteitverhouding'.

 

De IKEA Krummelur bestaat uit twee oppervlakken: een golvend oppervlak voor middelhard comfort en een glad oppervlak voor een steviger comfort. De buitenhoes is makkelijk afneembaar en kan je eenvoudig wassen op 60°C. De vaste binnenhoes zorgt ervoor dat de matrasinhoud nooit in aanraking komt met je kind en verhoogt tevens de brandveiligheid. De vaste hoes kan je reinigen met een vochtig doekje.


 

Het treklipje van de rits kan je handig wegwerken in een zakje. Zo kan je kleintje daar alvast niet aan prutsen. Deze matras is geschikt voor alle bedjes met een binnenmaat van 60 x 120 cm. Je koopt deze matras hier voor € 44,99 bij IKEA.

 

Hou de blog in de gaten, want deze week zoeken we een proefkonijn om er eentje uit te testen!

Slaapwel!