Kruip gezellig samen in de zetel, dichtbij elkaar, neem een dekentje en lees... Het voorleesboek Winter! is een knus boek met gezell...

Winter!

Kruip gezellig samen in de zetel, dichtbij elkaar, neem een dekentje en lees... Het voorleesboek Winter! is een knus boek met gezellige verhaaltjes, versjes en gedichtjes. Sinterklaas, de Kerstman, sneeuw, ijs, warme chocomelk, pyjama's, schaatsen en koekjes bakken: het passeert allemaal de revue! Gezelligheid bovenop.

 

Voorlezen of zelf lezen?

Dit stevige boek is een echt voorleesboek. Maar goede lezers kunnen de verhaaltjes uiteraard ook zelf lezen. Het zijn korte verhaaltjes of versjes, dus ideaal. Maar het boek leent zich er meer voor om gezellig in de zetel te kruipen, met een dekentje, mama of papa in het midden tussen de kroost. En gezellig winterse verhalen voorlezen.

 

Dik of dun?

Het boek telt 144 bladzijden. Een stevig boek dus. 


 

Tekst en tekeningen?
Vrolijke verhalen en tekeningen van Jet Boeke, Dick Bruna, Ted van Lieshout, Harmen van Straaten, Max Velthuijs, Fiep Westendorp en vele anderen. Een aantal van hen ken je wel van: Dikkie Dik, Nijntje, Kikker, ...


 

Waarover gaat het?

Winter! Sneeuwballen gooien, een schaatswedstrijd houden en een sneeuwpop maken. Of lekker binnen blijven in je pyjama, koekjes bakken en warme chocolademelk drinken. In dit mooie voorleesboek staan de leukste versjes, verhalen en avonturen voor knusse winteravonden.