Spotlights aan en tijd om te shinen!  Dit rond zwart-roze koffertje bevat een volledig uitgerust schoonheidssalon. Je L.O.L. Surprise! zulle...

Proefkonijn gezocht: L.O.L. Surprise! JK Beauty Salon

Spotlights aan en tijd om te shinen!  Dit rond zwart-roze koffertje bevat een volledig uitgerust schoonheidssalon. Je L.O.L. Surprise! zullen zich er maar al te graag laten vertroetelen.

 

Voor de ultieme plek om te stylen en met het haar van je L.O.L. Surprise!™-pop te pronken, neem je haar mee naar de L.O.L. Surprise!™ Kapsalon.

Dit kapsalon biedt zoveel geweldige manieren om te spelen, zoals het haar van de pop stylen, mode opbergen in de kast, met nieuwe stijlen pronken op de uitschuifbare catwalk, nieuwe kapsels bekijken in de spiegel voor jou met echt werkende lampen en nog veel meer. Dit kapsalon bevat zelfs haarglitter en haarkrijt voor glam haar-make-overs voor jou en je pop.

 

Er zijn zoveel manieren om het haar van je pop te stylen. Was het in de wasbak met een douchebak waar echt water uit komt, borstel en style het daarna met de inbegrepen accessoires en pronk met nieuwe kapsels en stijlen op de uitschuifbare catwalk. Als je klaar bent met spelen, vouw je de speelset op in een schattig tasje om onderweg mee te nemen. 

 

 
Getest op kinderen zkt een modieus proefkonijn. Jij krijgt de L.O.L. Surprise! JK Beauty Salon, wij krijgen jouw mening! Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan op de blog zelf, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel ons je naam, leeftijd en vertel hoe modieus jij bent. Reageren kan tot en met dinsdag 22 december.