Eens 15 augustus gepasseerd is, denken we héél stilletjes terug aan school. Met Jumbo's educatieve en creatieve spelletjes start het nie...

Spelend leren

Eens 15 augustus gepasseerd is, denken we héél stilletjes terug aan school. Met Jumbo's educatieve en creatieve spelletjes start het nieuwe schooljaar goed! En leren, dat kan ook spelend!

 

We bereiden ons stilaan voor op de terugkeer naar school. En omdat we onze kids ook thuis de beste ondersteuning willen geven, bracht Jumbo enkele educatieve en creatieve spelletjes uit. Want wat is er leuker dan spelend leren? Voor de allerkleinsten is er Electro Wonderpen Ontdek de Dino’s. Een educatief vraag- en antwoordspel voor kids vanaf 2 jaar. De basisprincipes van symmetrie leren, kan dan weer met het nieuwe Ik leer symmetrie. En de artiest in je kind naar boven halen, kan met Dessineo. Ideaal om stapsgewijs te leren tekenen.

De populaire reeks “Ik leer” van Jumbo heeft een gloednieuwe variant: Ik leer symmetrie. Kids vanaf 5 jaar leren hiermee spelenderwijs de basisprincipes van symmetrie. Opdracht? De vormpjes op de juiste manier leggen. Niet alleen ontdekken ze het magische effect van de spiegel, ze leren ook figuren en kleuren herkennen. En hun creativiteit wordt gestimuleerd. Ook handig: de oplossing staat aan de achterzijde van elke kaart zodat ze zelfstandig kunnen spelen. En met maar liefst 40 kaarten met opdrachten op 4 niveaus zijn ze wel even zoet!

Dino’s blijven tot de verbeelding spreken, voor jong en oud. Niet verwonderlijk dus dat de klassieker Electro deze wezens koos als thema voor de nieuwste variant. Met Electro Wonderpen Ontdek de Dino’s leren kinderen nieuwe kleuren, vormen en silhouetten kennen. Kids zoeken zelf het antwoord op verschillende vragen en duiden met de wonderpen het antwoord aan. Juist? Dan horen ze een muziekje en gaat er een lampje branden. Het spel is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 2 jaar met extra grote antwoordvakjes voor de allerkleinsten. Met 12 grote kaarten met prachtige tekeningen en foto’s is het spelplezier verzekerd.


Ook creativiteit en fantasie zijn belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Met Dessineo leren ze vanaf 4 jaar op een eenvoudige manier stapsgewijs tekenen. Er is keuze uit verschillende transparante tekensjablonen die ze met behulp van een projector in verschillende stapjes kunnen overtekenen. Inkleuren en klaar! Je kids’ eigen meesterwerk! Extra leuk: de sjablonen lopen op in moeilijkheidsgraad. En voor de ouders die gesteld zijn op orde: alles kan netjes opgeborgen worden in de tekentafel. Handig!
 

 

Meer weten?

www.jumbo.eu


Foto's?
Jumbo