In de zomermaanden steken we graag een tandje bij als het op sporten aankomt. Ook ideaal om je staycation te vullen met sportieve activiteit...

Een outfit voor het hele gezin

In de zomermaanden steken we graag een tandje bij als het op sporten aankomt. Ook ideaal om je staycation te vullen met sportieve activiteiten! Bij Bristol scoor je daarom sportoutfits voor het hele gezin. Handig! Wat dacht je van voetbalschoenen voor jong en oud? Mix, match en work out!


Van Panther over Puma en Adidas tot Skechers. Je vindt deze merken aan een zachte prijs bij Bristol. Zo kan het hele gezin sporten in stijl! Want zeg nu zelf, sporten in een nieuwe outfit is net dat tikje leuker.

Wat dacht je bijvoorbeeld van scoren in de nieuwe Panther-voetbalcollectie? Schoenen, kousen, beenbeschermers … Werkelijk alles om de held(in) van het veld te zijn. Of ga jij voor de Skechers GOrun-sportschoenen? Must-haves voor elke sportieve activiteit dankzij de dempende tussenzool en het ademende bovenwerk. Comfortabel en classy! Met daarnaast ook leggings, shorts, tops en kousen vind je bij Bristol alles wat je nodig hebt om er in te vliegen!

Meer weten?
https://bristolshop.be

Foto's?
Bristol