Hij heeft er meer dan 100 jaar op moeten wachten, maar nu heeft favoriete kinderheld Pieter Konijn eindelijk zijn eigen bordspel! Samen met ...

Het avontuur in het bos

Hij heeft er meer dan 100 jaar op moeten wachten, maar nu heeft favoriete kinderheld Pieter Konijn eindelijk zijn eigen bordspel! Samen met zijn vrienden gaat Pieter Konijn op avontuur in het bos op zoek naar de verborgen voorwerpen! 


Pieter Konijn, bekend van de kinderboekenreeks van Beatrix Potter, is al meer dan 100 jaar favoriet bij groot en klein. Naast de boeken, tv-serie en films, kunnen gezinnen vanaf 1 april  ook met Pieter op avontuur in het enige échte Pieter Konijn bordspel! Uren spelplezier gegarandeerd lekker thuis voor jou en je kroost! Vind jij als eerste alle verborgen voorwerpen terug in het grote bos?Duik samen met je familie en vrienden in de wondere wereld van Pieter Konijn. Kies een van je favoriete diertjes uit de serie en struin door het bos om de verborgen voorwerpen op tijd terug te vinden. Maar let op! Ronald Rat en de andere slechteriken houden je goed in de gaten en proberen je te stoppen waar mogelijk. Ben jij hen te slim af? Puzzel je eigen bos in elkaar en verzamel als eerste het eikeltje, de dennenappel, het lieveheersbeestje, de vlinder en het radijsje! Slaag jij erin Pieter Konijn en zijn vrienden te helpen wanneer de slechteriken je op de hielen zitten? 
Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, telt 2 tot 4 spelers en één spel duurt zo'n 20 minuten. De adviesprijs is € 14,95.


Foto's?
Day One