Gluren onbeleefd?!?? Nee hoor! Rens, Lander én Semmeke moesten gluren van ons. Gluren in het nieuwe "Groot gluurboek - Dinosauriërs&quo...

Gluren mag!

Gluren onbeleefd?!?? Nee hoor! Rens, Lander én Semmeke moesten gluren van ons. Gluren in het nieuwe "Groot gluurboek - Dinosauriërs" van Camilla de la Bedoyère. "Kwam dat even goed uit met een kleine kleuter (3 jaar), een grote dinofan (6 jaar) en een boekenwurm (7 jaar) in huis!"


Op 2 juni kwam het Groot gluurboek - Dinosauriërs uit. Getest op kinderen zocht 3 paleontologen in de buurt voor dit prehistorische avontuur.

"Het boek heeft zijn naam 'groot' gluurboek niet gestolen. Het is echt een groot boek van 32cm lang en 23,5 cm breed. Ook 'gluur'boek is goed gekozen. In het boek zitten namelijk een soort van vergrootglazen verstopt. Wanneer de kids deze bewegen, kunnen ze zelf op ontdekkingstocht naar skeletten/fossielen. Dit maakt het boek interactief en tegelijk ook leerzaam", vertelt mama Maider.


"De pagina's zijn gemaakt van dik karton. Het boek is dan ook lekker stevig wat heel handig is voor kleintjes en voor actieve jongens die uit enthousiasme wel eens durven vergeten dat ze een boek in handen hebben."

"Hier in huis hebben onze 3 kinderen het boek goed bevonden. Het is niet altijd makkelijk gezien het leeftijdsverschil om samen een boek te lezen, maar met dit boek ging dat heel goed. Het boek staat boordevol weetjes over de dinosaurus, wat fijn is voor de zevenjarige om zelf te lezen. Het lettertype is duidelijk en voldoende groot en het boek wordt logisch onderverdeeld. De weetjes worden visueel ondersteund door mooie kleurrijke prenten, wat het leuk maakt voor een driejarige om te kijken."


 
"Het boek is dus fijn om zelf te lezen, maar minstens even fijn om uit voorgelezen te worden door mama of papa."


Wil je zelf gluren? Het boek is voor € 16,99 te koop in de boekhandel.


Meer weten?
https://www.standaarduitgeverij.be/boek/groot-gluurboek-dinosauriers-9789002270192/