Felix beleeft samen met zijn zus Gloria en zijn beste vriend Ami kleine en grote avonturen. Geluk vind je immers niet in 'dingen' ma...

Felix zoekt geluk

Felix beleeft samen met zijn zus Gloria en zijn beste vriend Ami kleine en grote avonturen. Geluk vind je immers niet in 'dingen' maar in 'mensen'. Felix zoekt geluk is een 'knusselboek': bij elk verhaal hoort een knuffelmoment en een knutselopdracht. Je vindt vragen om met je peuter/kleuter in gesprek te gaan, en praktische tips om samen te knutselen bij elk thema.

De geluksexpert, Leo Bormans, neemt je mee naar de wereld van geluk en hoop. Ontdek de gelukstips voor peuters en kleuters. In deze unieke sessie leer je vanop de eerste rij de achtergrond, de aanpak en het plezier van Felix zoekt geluk kennen.

Leo Bormans is expert in geluk en reist de wereld rond als ‘Ambassador of Happiness & Quality of Life’. Hij heeft een Master in Talen en Wijsbegeerte en is auteur van internationale bestsellers als The World Book of Happiness en The World Book of Hope. Die heeft hij vertaald voor kinderen in de succesvolle reeks Geluk voor Kinderen. Geluk voor Kinderen is vertaald in vele talen, o.a. Koreaans, Russisch en Chinees. In Vlaanderen en Nederland lezen tienduizenden kinderen, ouders en leraren enthousiast mee. De boeken worden in honderden scholen gebruikt. Nu neemt hij ook de allerkleinsten mee in de universele zoektocht naar geluk.De geluksexpert, Leo Bormans, neemt je morgen mee naar de wereld van geluk en hoop. Ontdek de gelukstips voor peuters en kleuters. Om 14 uur start de webinar: in deze unieke sessie leer je vanop de eerste rij de achtergrond, de aanpak en het plezier van Felix zoekt geluk kennen.

Schrijf je hier gratis in.


Meer weten?
https://www.lannoo.be/nl/felix-zoekt-geluk?utm_medium=email 

Foto's?
Lannoo