Speelgoedfabrikant MGA Entertainment heeft besloten om het #ThuisJarig initiatief ook in ons land te lanceren! Hiermee steekt MGA de kin...

#ThuisJarig

Speelgoedfabrikant MGA Entertainment heeft besloten om het #ThuisJarig initiatief ook in ons land te lanceren! Hiermee steekt MGA de kinderen die zich op een verjaardag met vrienden en familie verheugden, een hart onder de riem. Kids van 2 tot en met 10 jaar die tussen 1 april tot en met 19 april 2020 jarig zijn, kunnen zich inschrijven voor de #ThuisJarig actie via mgalol.be. Ze maken kans op een cadeaupakket dat bij hen thuis afgeleverd wordt. Zo krijgt hun verjaardag toch nog een speciaal tintje!

Het initiatief kan voor Belgiƫ op sympathie en steun rekenen van Speelgoedland en Big Balloon. Zij doneren extra verjaardagsproducten zoals magazines en een L.O.L. Surprise! knutselset om aan het cadeaupakket toe te voegen. Ook verschillende bekende Vlamingen en influencers zetten zich belangeloos voor dit initiatief in. De cadeaupakketten bestaan onder andere uit speelgoed van L.O.L. Surprise!, Na! Na! Na! Surprise of Little Tikes.

De missie van MGA Entertainment is om kinderen te vermaken. Juist nu krijgt onze missie een extra lading. Wij staan voor ‘samenwerken, innovatief en doen’. Dat komt allemaal in het #ThuisJarig initiatief samen. We zijn echt erg dankbaar dat verschillende partners, media en influencers zich op zo’n korte termijn en met veel enthousiasme bij ons initiatief hebben aangesloten,” aldus Marion Moons marketingmanager MGA Entertainment. 


Kinderen kunnen (door een volwassene) worden aangemeld op de website: mgalol.be. De actie loopt tot en met 19 april. Mocht de actie worden verlengd in verband met de duur van de overheidsmaatregelen en als de voorraad dat toelaat, wordt de verlenging op de website gecommuniceerd.Meer weten?
mgalol.be

 
Foto's?

MGA