Ben jij ook helemaal verzot op het spel Roodkapje van SmartGames? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Speel je vanaf nu slim dankzij het leu...

Speel je slim met Roodkapje

Ben jij ook helemaal verzot op het spel Roodkapje van SmartGames? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Speel je vanaf nu slim dankzij het leuke takenbundeltje van juf Nathalie gebaseerd op het spelthema van het populaire denkspel Roodkapje!

Smart werkt graag samen met (kleuter)juffen aangezien de spelletjes van SmartGames perfect inzetbaar zijn in de klas. Kleuterjuf Nathalie en haar handpop Anna-Lou zijn helemaal weg van het spel Roodkapje. Nathalie maakte daarom voor alle kleuters die fan zijn van dit sprookje en graag thuis op een leuke manier iets willen leren het takenbundeltje ‘Speel je slim met Roodkapje'.

In dit takenbundeltje vind je leuke opdrachten rond het thema Roodkapje. Denk bijvoorbeeld aan een spelbord met roodkapje-pionnen, een recept om koekjes te bakken, een kleurplaat en nog veel meer. Al deze spelletjes zijn bovendien gelinkt aan de ontwikkelingsdoelen van het kleuteronderwijs zoals samenspel & tellen, letterherkenning en ruimtelijk & logisch inzicht. 

De takenbundel 'Speel je slim met Roodkapje' bestaat uit 5 leerrijke DIY-spelletjes en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Download hier gratis de takenbundel 'Speel je slim met Roodkapje. Ken jij het 'echte' spelletje Roodkapje van SmartGames nog niet? Juf Nathalie legt in deze video uit hoe je dit slimme spelletje speelt. Het spel Roodkapje is beschikbaar in de webshop van Smartgames waar je momenteel ook tijdelijk geniet van gratis verzending. Veel speelplezier gewenst!Meer weten?

http://www.smart.be

Foto's?
Smart Games