Van " hoe leer ik mijn bomma chatten " tot creatieve ideeën voor deze Paasvakantie: Telenet medewerkers starten platform met tips...

Hoe leer ik mijn bomma chatten

Van "hoe leer ik mijn bomma chatten" tot creatieve ideeën voor deze Paasvakantie: Telenet medewerkers starten platform met tips & tricks #SamenErdoor platform biedt technologische steun tijdens corona-epidemie.

Het corona-virus heeft onze wereld in zijn greep, en de impact daarvan op families en onze cultuur is niet meer te negeren. Iedereen probeert zijn steentje bij te dragen op zijn of haar eigen manier. Bij Telenet is de eerste prioriteit natuurlijk altijd het garanderen van connectiviteit, maar daar houdt de nood aan technologische ondersteuning van de bevolking niet op. De koppen werden, van op afstand, bij elkaar gestoken, en dat resulteerde in het #SamenErdoor platform. Een initiatief van Telenet medewerkers dat dagelijks inspiratie, tips en tricks wil aanbieden om de Belg het hoofd te helpen bieden aan het leven in tijden van COVID-19.

Op www.telenetsamenerdoor.be zullen er dagelijks inspiratie en nieuwe tips en tricks gedeeld worden die de Belg het hoofd zullen helpen bieden aan de constant veranderende situatie. Zo wordt simpel uitgelegd hoe je:

* je grootouders kan helpen met de videochat 
* gamen met het hele gezin
* online shoppen: doe het Belgisch
* de Paasvakantie is int land: boeken aan de kant?
* zo worden ze snel groot: van Tik Tak naar TikTok
* last met je studiekeuze? Facebook helpt
* druk in je huis, rust in je hoofd
* ...

Telenet wil iedereen geconnecteerd houden in deze complexe tijden. Klanten beschikken over dubbel zo veel data en kunnen in de tv-theek terecht voor een aanbod van gratis films en series.Meer weten?
https://www.telenetsamenerdoor.be/

Foto?
Telenet