Paniek bij Studio 100: Kabouter Plop is zijn muts kwijt! Kabouter Plop en zijn vrienden trekken vanaf november 2020 terug naar de theaterzal...

Paniek bij Studio 100

Paniek bij Studio 100: Kabouter Plop is zijn muts kwijt! Kabouter Plop en zijn vrienden trekken vanaf november 2020 terug naar de theaterzalen met een gloednieuwe theatershow: Een nieuwe muts voor Plop! Kabouter Plop is zijn muts kwijt, maar tijdens deze show gaan Plop en zijn vrienden op zoek naar een nieuwe muts!

Plopperdeplop! Plop is helemaal van zijn melk! Zijn plopmuts is zoek! Samen met zijn kaboutervrienden zoekt hij zijn hele melkherberg af. Ze kammen zelfs het hele kabouterbos uit. Maar nee hoor, Plop zijn muts is spoorloos. Klus, Smal, Kwebbel en Felle, het nichtje van Plop, proberen hem te troosten. Tevergeefs. Plop is ontroostbaar. Gelukkig hebben zijn kaboutervrienden een plan…  Help jij Plop samen met zijn kaboutervrienden een nieuwe muts te vinden?

Je kan de gloednieuwe Plopshow bewonderen vanaf 1 november 2020 in Asse, Genk, Ninove, Heist Op Den Berg, Scherpenheuvel, Deinze, Vilvoorde, Gent, Puurs, Hasselt, Antwerpen, Oostende en Turnhout. 


En wie weet speel jij wel een rolletje in deze nieuwe show! Studio 100 zal voor deze show op zoek gaan naar kleine kabouters die in de show mee de nieuwe muts voor Plop kunnen kiezen. Meer info hierover volgt later dit jaar.


Meer weten?
studio100.com

Foto's?
Studio 100