Na de eerste volledige week thuisonderwijs in quarantaine heb ik gemerkt dat een vaste structuur echt wel veel rust brengt. Op school is er ...

Hou de structuur erin

Na de eerste volledige week thuisonderwijs in quarantaine heb ik gemerkt dat een vaste structuur echt wel veel rust brengt. Op school is er ook structuur, veel structuur. De bel gaat. Het is wiskunde. Speeltijd. Tijd voor taal. Turnen... We hebben thuis geprobeerd om een vaste structuur aan te houden en dat werkt. JBC heeft een familie weekplanner gemaakt om je te helpen.


Veel kinderen en ouders zijn nu lange tijd thuis. JBC helpt je om structuur in deze dagen te brengen. Dankzij de familie-weekplanner stel je samen met de kinderen een superleuk weekschema op. Een kunstwerk voor de kids, en structuur voor de ouder(s).

Knip de toffe icoontjes uit en plak ze op het weekschema. Je kan natuurlijk ook zelf aan de slag met potloden of stiften. Haal de Picasso in jou naar boven!Klik hier om het weekschema gratis te downloaden. 

En is je inspiratie om je lieverds bezig te houden stilaan op? Dan heeft JBC op deze Facebookpagina elke dag een nieuwe tips voor jullie. 


Meer weten?
https://www.facebook.com/jbcfashion/

Foto's?
JBC