Het creëren van een verrassingselement tijdens het uitpakken van speelgoed door middel van "unboxing" zet zich als trend onvermind...

Unboxing naar een nieuw hoogtepunt

Het creëren van een verrassingselement tijdens het uitpakken van speelgoed door middel van "unboxing" zet zich als trend onverminderd voort. MGA Entertainment introduceert in 2020 een nieuw merk dat volledig op deze trend voortborduurt. Wie al liefhebber is van L.O.L. Surprise! en Rainbow Surprise, zal zeker kennis willen maken met Na! Na! Na! Surprise!


Na! Na! Na! Surprise bevat een assortiment van zes poppen met een geheel eigen karakter, dierenpoms en stijlvolle mode voor de poppen om te dragen. Maak kennis met Britney Sparkles, Minna Moody, CJ Cuddles, Sarah Snuggles, Aubrey Heart en Roxie Foxy.Pak een 2-in-1 verrassing uit met Na! Na! Na! Surprise:
* Open het pakket om een echte ballon te vinden. Blaas de ballon op met het meegeleverde papieren rietje en POP vervolgens voor een confetti-verrassing.
* Vind de pluche pom en 2 mode-verrassingen in elke ballon! De pluche pom is tevens een clip-on die je kunt vastmaken aan je tas of koffer!
* Maak de pluche pom open om een mooie, zachte, beweegbare modepop te vinden met unieke gedrukte details en prachtig haar.
* Elke pop heeft een tag met haar naam, verjaardag en een korte biografie. Zo kom je alles over haar te weten. Verzamel ze alle zes. 
Na! Na! Na! Surprise! brengt de unboxing-ervaring naar een hoger niveau!

De consumentenadviesprijs voor Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 pluche bedraagt € 24,99.


Meer weten?
https://www.dreamland.be/e/nl/dl/minipopje-na-na-na-surprise-serie-0-195365
Foto's?
MGA Entertainment