De Baby born ooievaar bezorgde Elise een schattig baby'tje met tal van verrassingen. "Elise vond het erg spannend om te kijken wat ...

Heel wat frul-plezier

De Baby born ooievaar bezorgde Elise een schattig baby'tje met tal van verrassingen. "Elise vond het erg spannend om te kijken wat er in dat gekke ei zat. We hadden er al reclame van gezien", vertelt mama Inge.

"Na het doorknippen van de harde plastic, konden we een stoffen verpakking openen en ook daaronder zat een plastic verpakking. Na dit ook te openen zagen we het kleine zeemeerminnetje dat nog aan het slapen was. Dit vind ik wel een aandachtspunt voor veel speelgoedfabricanten: de verpakkingen zo veel mogelijk proberen te beperken."

Door de stof eraf te halen kan je naar de cocon van de baby te kijken. De pasgeboren schatjes doen een dutje als een wortel, sneeuwman, zonnebloem, eenhoorn of Dalmatiƫr. De oogjes zijn nog dicht. Om te kijken welke kleur ogen het zijn, moet je voorzichtig over de oogleden van de pop vegen met een vochtige doek. Open vervolgens voorzichtig de cocon om haar huidskleur, haarkleur en kapsel te bewonderen. Is het een jongetje of een meisje, en welke kleur heeft het babyflesje?

"Met een vochtig doekje konden we haar wakker maken. Er zat ook een mini papflesje bij dat je zelfs kon vullen met water. Het popje draagt ook een pampertje dat je met de velcro’s kan aan en uitdoen. Een fijne verrassing voor ons 4-jarig meisje met heel wat frul-plezier."


BABY born Surprise is te koop in de speelgoedzaken voor € 12,99.


Meer weten?
https://www.baby-born.com/nl