Een hernieuwde kennismaking met een heleboel kleine maar onverschrokken wezens, die je rondleiden in het hilarische rijk der insecten. Ze ...

Proefkonijn gezocht: Film Fest Gent

Een hernieuwde kennismaking met een heleboel kleine maar onverschrokken wezens, die je rondleiden in het hilarische rijk der insecten. Ze hebben allemaal hun eigen talenten, maar het belangrijkste is samenwerken. Zelfs de allerkleinste kriebelbeesten laten niet op hun kop zitten. Geniet in première van de JEF jeugdfilms op Film Fest Gent. JEF, Film Fest Gent en Getest op kinderen nodigen u graag uit op de première van Minuscule 2.

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming... de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Maar komt hun hulp nog op tijd?


Op de allereerste familiedag van Film Fest Gent staat Minuscule 2 op het programma. De film wordt gepresenteerd door niemand minder dan Bartel Van Riet, televisiester met groene vingers. En na de vertoning leef je je uit op de audiovisuele installaties van JEF.

 
Getest op kinderen zkt een proefkonijn om op zondag 13 oktober om 14 uur in Gent te gaan kennismaken met de kriebeldiertjes. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en vertel welk kriebeldiertje jouw favoriet is! Reageren kan tot en met dinsdag 1 oktober. Meer weten?
https://professionals.jeugdfilm.be/nl/film/minuscule-2-het-tropisch-avontuur

Foto's?
JEF