Emma Thyssen dikt haar, intussen zéér rijke, oeuvre aan fantastische kinderboeken opnieuw aan met een heerlijk vrolijk, fantasierijk én dyna...

Proefkonijn gezocht: Billies stickerboek

Emma Thyssen dikt haar, intussen zéér rijke, oeuvre aan fantastische kinderboeken opnieuw aan met een heerlijk vrolijk, fantasierijk én dynamisch (sticker)boek. Billies stickerboek is de energierijke opvolger van Billie zoekt zijn lievelingsdingen. Emma Thyssen is o.a. gekend van de Nelsonboeken en Kabouter Korsakov (Het geluidshuis).

Billie zit vol energie. Hij maakt ontbijt voor papa en legt mama’s lievelingsoutfit klaar. Hij geeft zijn konijn witlof en skatet naar school. Een bijzonder stickerboek over muziek maken met keukeninstrumenten, dansen zoals Elvis, je verkleden in een draak, vliegend kiwisap toveren en over pinguïns die de toekomst kunnen voorspellen.

In Billies stickerboek daagt Emma Thyssen de lezer opnieuw uit om heel actief aan de slag te gaan met het boek dat je voor je hebt. Je loopt samen met Billie doorheen zijn dag van ontbijt naar skateboarden tot muziek spelen en uiteindelijk slapen. Bij elke nieuwe scene spreekt het boek je aan om Billie te helpen. Met de 150 statische stickers in het boek kan dat natuurlijk alle kanten uitgaan. 


De stickers uit het boek zijn duurzaam en statisch, waardoor ze makkelijk te herbruiken zijn. Ze lenen zich niet enkel tot het boek, maar kunnen ook gebruikt worden op het raam, in de auto of in de badkamer. Verder blijf je even plakken bij mooie woorden van een aantal bekende stickeraars die je ook terugvindt in het boek:

"Billies Stickerboek is op zijn minst een beklevend werk!"
(Prince)

"Een dynamisch werk vol statische stickers! Uhu, uhu."
(Elvis)

"Ik houd van wortelen en witloof!"
(Flof, het konijn uit het boek)


Billies stickerboek is te koop voor € 24,99.

Getest op kinderen zkt een proefkonijn om Billies stickers in het boek, op het raam, in bad of in de auto te kleven. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en vertel wat jouw favoriete deel van de dag is! Reageren kan tot en met dinsdag 17 september.


Meer weten?
https://www.standaarduitgeverij.be/boek/billies-stickerboek-9789002267338/


Foto's?
Standaard Uitgeverij