Het Antwerpse bedrijf Childhome van Nathalie en Stefan Aerts verovert met zijn Mommy Bag de hele wereld. De luiertas, met ‘Mommy Bag’ als op...

Antwerps bedrijf verovert hele wereld met Mommy Bag

Het Antwerpse bedrijf Childhome van Nathalie en Stefan Aerts verovert met zijn Mommy Bag de hele wereld. De luiertas, met ‘Mommy Bag’ als opschrift, groeide uit tot must-have voor jonge moeders en vrouwen in verwachting in meer dan 60 landen.

De fabrikant van babyartikelen is na 34 jaar groter dan ooit. Hier stopt het echter niet, want eerder dit jaar opende Childhome een kantoor met magazijn in het Amerikaanse Alabama. Dit met het oog op verdere expansie naar Canada en Mexico.

Het Antwerpse Childhome exporteert vandaag naar meer dan 60 landen wereldwijd. Voornamelijk de originele Mommy Bag met eigen Belgisch design is enorm populair in alle uithoeken van de wereld. Terwijl het merk in Europa al een gevestigde waarde is, werken oprichters Nathalie en Stefan Aerts nog aan hun intercontinentale merkbekendheid.

De Mommy Bag is een gegeerd item van China tot IJsland en dankt zijn succes mede aan social media. “Dankzij de komst van het internet en zeker de populariteit van social media merken we dat trends internationaal zeer snel opgepikt worden. Onze Mommy Bag-collectie is daar een uitstekend voorbeeld van. Waar ter wereld we ook komen, we zien haast iedere keer iemand met een Mommy Bag. Geweldig”, aldus zaakvoerder Nathalie Aerts. “Ik ontwierp de Mommy Bag omdat ik mama’s de kans wou geven te pronken met hun luiertas. Als jonge moeder ben je er trots op dat je mama bent en je wilt dit dan ook aan de hele wereld laten zien. Deze grote, fashionable luiertas is dan ook ideaal. Zelf ben ik enorm fier dat de Mommy Bag al in meer dan 60 landen te vinden is. Want fashion is a passion, also for babies”, gaat ze verder.De vaders bleven echter niet achter, want na herhaaldelijk de vraag gekregen te hebben, ontwierp Childhome ook de populaire Daddy Bag. Twee jaar geleden kwam daar ook de Mommy’s Treasures clutch bij en vorig jaar het Baby Necessities toilettasje. Dit jaar wordt op de beurs Kind & Jugend in Keulen de collectie uitgebreid met artikelen voor het hele gezin.Meer weten?
https://childhome.com/

Foto's?

Childhome