Vandaag, op 24 juli vieren we de 30ste verjaardag van Polly Pocket: het piepkleine meisje uit de compacte speelsets dat de speelgoedkamer va...

Polly Pocket™ wordt 30 jaar!

Vandaag, op 24 juli vieren we de 30ste verjaardag van Polly Pocket: het piepkleine meisje uit de compacte speelsets dat de speelgoedkamer van meisjes in de jaren '90 domineerde. Veel van die originele fans zijn ondertussen zelf mama geworden en laten hun kinderen graag kennismaken met de wereld van Polly.

Om deze mijlpaal te vieren, brengt speelgoedfabrikant Mattel een 30ste verjaardagsspeelset uit, een re-creatie van dezelfde speelset uit het beginjaar 1989! Deze compact bevat alle details en kleine verrassingen uit de originele compact, met toevoeging van een speciale verjaardagsverpakking en heel wat party-details zoals muziek set-up, een microfoon en draaiende dansvloer, tafels en stoelen voor de gasten, cadeautjes en nog veel meer verrassingen! Deze verjaardagscompact maakt de echte fans ongetwijfeld dolgelukkig en neemt hen op nostalgische wijze terug mee op avontuur met Polly Pocket™!

 
Vorig jaar hadden de Polly Pocket™ speelsets al een makeover gekregen met nieuwe miniatuurwerelden in de vorm van compacte speelsets met popjes van 2,5 cm en zelfs miniatuurcompacts die je met een ring aan je broek of rugzak kan hangen. De sets werken met de innoverende stick-technologie waarbij de popjes blijven plakken in de speelset en elke compact bevat bovendien een verrassing. Daarnaast zijn er speelsets verkrijgbaar waarmee je de leefwereld Polyville kan nabouwen. Deze wereld kan je ook ontdekken in de animatiereeks op VTM Kids of online via Youtube.Mattel lanceert deze zomer ook een nieuw item in het Polly Pocket™ compact gamma, passend bij de 30ste verjaardag! De nieuwe Polly Pocket™ compact heeft de vorm van een stuk verjaardagstaart en als je hem openmaakt, zie je een wereld die is ingericht als een verjaardagsfeestje, inclusief micropoppen van Polly en Lila. Er valt zo veel te ontdekken en er zijn zo veel leuke activiteiten om uit te proberen: een ronddraaiende dansvloer, een bewegende piñata, een bewegende draaimolen, hapjestafel en meer. Een ideaal verjaardagsgeschenk!


Meer weten?
https://play.mattel.com/polly-pocket/nl-nl

Foto's?

Mattel