Momenteel zijn de opnames van het 2e seizoen van het succesprogramma “De Sterrenstudio” voor Studio 100 TV in volle gang. In dit programma k...

Iedereen kan een ster zijn!

Momenteel zijn de opnames van het 2e seizoen van het succesprogramma “De Sterrenstudio” voor Studio 100 TV in volle gang. In dit programma kunnen podiumbeesten, nachtegalen en danstalenten zich helemaal uitleven op het podium omringd door meer dan 160 kinderen die live in de studio supporteren.

Tijdens elke aflevering kruipen enkele sterretjes in de huid van hun Studio 100-idool, en geven al dansend of zingend het beste van zichzelf. De kinderen worden hiervoor trouwens bijgestaan door professionele coaches van Studio 100. Heel wat van de favoriete helden van Studio 100 passeren: Plop, Mega Mindy, Lolly Lolbroek, Nachtwacht, enz. 


Niet alleen op TV maar ook op YouTube is het programma behoorlijk populair. Zo haalden sommige filmpjes uit het vorige seizoen tot meer dan 8 miljoen views. Alles wordt in goede banen geleid door de presentatoren Joyce Beullens en James Cooke.De Sterrenstudio is vanaf dit najaar exclusief te zien op Studio 100 TV & via de gratis app Studio 100 GO.Meer weten?
https://studio100.com/be/nl/algemeen/nieuws/de-sterrenstudio

Foto's?
Studio 100